Covoare in bucatarie? Aceste idei iti pot schimba parerea

Ai un covor la care doresti sa ii gasesti locul? Bucataria poate sa nu fie primul loc in care te-ai gandi sa il pui. Dar, un covor in bucatarie poate fi doar biletul spre a face din locul unde luati masa, un loc confortabil. Si in timp ce bucataria poate fi un loc periculos pentru textile din cauza firimiturilor, grasimii sau vinului rosu, exista o multime de avantaje de a avea un covor in bucatarie.

Cand vine vorba de covoare de bucatarie, acestea sunt o modalitate excelenta de a adauga culoare intr-o bucatarie cu tonuri neutre si de asemenea, acestea adauga putina amortizare sub picioare intr-un spatiu in care petreci mult timp in picioare. In plus, curatarea este usoara, datorita covoarelor care se pot spala la masina, pe care le puteti cumpara acum de la o varietate din comerciantii din magazinele online. Ce parere aveti: un covor in bucatarie este un lucru bun sau nu?

Incorporati un model funky

Intr-o bucatarie alb-negru, un covor elegant adauga profunzime si interes. Veti vedea asta, in timp ce un covor cu model portocaliu va va trage privirea in jos de la dulapurile negre. Veti putea observa de asemenea, cum culoarea din covor va preia culoarea naturala a lemnului de pe rafturi. Poti gasi covorase de baie cu modele interesante.

Adaugati un covor sub scaunele de bar

Un covor subtire este asezat inteligent intr-o bucatarie frumoasa. Ofera un strop de culoare foarte necesar impotriva dulapurilor gri expansive. Pentru a curata, pur si simplu aspirati sau puneti-l in masina de spalat daca situatia necesita o curatare profunda.

Mergi tonal

Un alt mod inteligent de a incorpora un covor in bucatarie? Fa-l la fel sau asemanator cu dulapurile tale. Cu siguranta vei avea rezultate frumoase. Un covor simplu cu model gri si alb creeaza un aspect unitar in acest spatiu linistit, precum este bucataria.

Utilizati fibre naturale

Un covor din sisal simplu, circular, este tot ce este necesar intr-o bucatarie. Forma rotunda mentine lucrurile interesante, iar dimensiunea mica face mai putin probabil sa aiba nevoie de curatare regulata. In ceea ce priveste stilul, atmosfera boho este in concordanta cu restul decorului bucatariei.

Alege un covor cu scris

Iata o idee distractiva: foloseste un covor in bucatarie pentru a anunta unde te afli! Acest covor dragut si capricios adauga o nota de distractie unei bucatarii stralucitoare, dar poate si incorpora un fundal negru pentru a mentine lucrurile sa arate macar oarecum elegant.

Poti incorpora un covor care se potriveste cu intreaga masa, precum si cu scaunele. Desi aceasta poate parea o idee riscanta, multe dintre covoarele de astazi concepute pentru bucatarie sunt complet lavabile. Si aceasta configuratie este superba, asa ca merita din plin!

Curatarea covoarelor din bucatarie poate fi o sarcina descurajanta, dar cu uneltele potrivite si putin efort, poate fi o sarcina rapida si usoara. Exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru ca covoarele dvs. sa arate si sa miroasa proaspat:

  • aspirati covoarele in mod regulat pentru a indeparta murdaria, praful si parul;
  • folositi un detergent pentru covoare pentru a curata suprafata acestora;
  • folositi un detergent pentru covoare pentru a le curata;
  • folositi un detergent enzimatic;
  • folositi o solutie de otet si apa;
  • folositi un produs de indepartare a petelor de animale de companie.