Pixuri si articole din hartie de cea mai buna calitate!

Cand lucrezi la birou este important sa ai toate materialele la indemana, deoarece astfel iti vei termina munca mai rapid si mult mai eficient. Din fericire exista magazine preucm Sanito.ro, care ofera o gama vasta de pixuri si articole din hartie la preturi fara concurenta. Pixurile sunt bunurile de care nu ne putem debarasa niciodata, precum si hartia. Aceste doua elemente fac ca munca la birou sa mearga lin. De asemenea, intr-un birou vom gasi si alte obiecte precum: produse organizare si arhivare, agende, bibliorafturi, markere, dosare, sticky notes.

Atunci cand lucrezi cu mai multi clienti zilnic este important sa iti notezi in locuri separate detalii despre fiecare in parte. Sanito.ro prezinta o gama vasta de pixuri de cea mai buna calitate care se deosebesc prin diferite mecanisme si atributii. Cand te gandesti la pixuri personalizate poti alege dintre mii de modele disponibile: culori variate, forma si design clasic sau modern, din metal, plastic sau material ecologic si asa mai departe. Aceasta mare varietate se datoreaza popularitatii de care se bucura acest banal obiect promotional.

Chiar daca mediul digital este in plina expansiune, acelasi lucru se intampla si cu pixurile personalizate deoarece departamentele de marketing recunosc avantajele promovarii prin intermediul acestora. Un alt aspect ar fi costul din ce in ce mai redus necesar pentru personalizare pixuri, iar acest lucru se datoreaza dezvoltarii de noi tehnologii, cum ar fi printul digital UV.

Diferentele majore intre pixuri sunt:

-Tipul de cerneala;

-Tipul de scriere;

-Presiunea la scriere;

-Felul in care scriu pe hartie;

-Tipul de document pe care vrei sa scrii.

Cel mai comun este pixul cu bila cu mecanism click, utilizat de toata lumea datorita confortului: nu necesita capac si este rapid de folosit. Este urmat de mecanismul twist, ce apare din ce in ce mai des pe piata.  Rollerele sau pixul-roller au fost “adaugate” in piata de catre o companie japoneza in 1963. Ele folosesc alt tip de cerneala, asemanatoare stiloului, insa imbina convenienta unui pix cu bila clasic.

De asemenea, hartia este un produs fara de care nicio institutie birocratica nu ar putea functiona. De fapt, daca ne gandim bine, societatea noastra este cladita din cerneala si hartie, deoarece toate izvoarele istorice, acorduri intre natiuni si tratate de pace au fost semnate cu cerneala pe o foaie de hartie.

Foarte important de retinut este ca, hartia trebuie sa fie adecvata pentru printurile color! Printarea alb-negru se face intr-un mod diferit fata de cea color. La cea alb-negru, cerneala este infuzata in hartie, dupa care este presata pentru a se “contopi” permanent. La printarea color, tonerul este difuzat pe hartie, pentru ca acesta sa nu se absoarba in ea.

Produsele de birotica si papetarie sunt intotdeauna o investitie buna, mai ales pentru cei care lucreaza in acest domeniu si folosesc zilnic foi de hartie, stampile, sticky notes sau pixuri. Magazinul Sanito.ro este cu siguranta furnizorul de incredere de care multe institutii au nevoie mai ales acum !