Cand profesionalismul instructorilor isi pune amprenta asupra dansului mirilor

Sunt momente in care la concursurile de dans, participantii care se cunosc intre ei recunosc stilul de dans al instructorului X sau Y si stiu ca profesionalismul acestuia sta in pregatirea riguroasa a echipei pe care o instruieste.

Cu alte cuvinte, cand instructorul X apare pe scena cu echipa sa, locul I este dat.

La astfel de performante se ajunge prin munca, prin ore de repetitie cu persoane extrem de talentate. In orice caz, presiunea asupra unor asemenea profesionisti este mare, fiindca de la ei se asteapta numere de calitate premium. Bucurestenii recunosc in prezent dansul mirilor Dancevision pentru ca oricat de multi cursanti ar avea niciodata un dans al mirilor de la o nunta nu seamana cu alt dans al mirilor de la o alta nunta.

In cadrul cursurilor speciale organizate cu mirii, antrenorii de exceptie personalizeaza dansurile dupa:

-dorintele mirilor;

-conditia fizica a acestora;

-punctele tari ale celor doi;

-desfasurarea intreaga a evenimentului.

Instructorii Dancevision manifesta maxima deschidere fata de dorintele clientilor, de aceea si oferta de cursuri este asa de bogata. Exista lectii private de dans, cursuri de dans sportiv, de fitness si dans modern, dar si cursuri gandite special pentru cei care vor sa slabeasca pentru anumite evenimente sau sa fie mai sanatosi si mai frumosi.

Cand se stabilesc miscarile si linia melodica a dansului, conditia fizica a mirilor conteaza foarte mult. Daca mireasa este plinuta sau inalta si mirele este mai mic de statura se va evita ca ea sa fie ridicata de catre partenerul ei de dans pentru a se evita accidentarile. In cazul in care unul dintre parteneri este sportiv, dovedeste o rezistenta iesita din comun, iar celalalt nu poseda aceste calitati, coregrafia va fi gandita ca amandoi sa faca fata miscarilor si vitezei de executie a acestora. Se poate face spectacol fara miscari extraordinare si riscante, iar instructoii Dancevision stiu foarte bine acest lucru.

De 16 ani pregatesc cu mana forte dansurile mirilor, iar in portofoli au mii de astfel de momente pregatite cu rigurozitate. Dansul mirilor Dancevision nu trebuie sa fie periculos ca sa uimeasca si sa incante nuntasii, ci condimentat cu expresii ale fetei, cu gesturi nobile si miscari gratioase. Pe scena, aparitia miresei aminteste de versurile eminesciene:„ Abia atingi covorul moale,/ Mătasea sună sub picior,/ Şi de la creştet până-n poale/Pluteşti ca visul de uşor.”

Mireasa trebuie sa fie la fel de gratioasa intreaga noapte, cu toate ca pica de oboseala, ca o dor picioarele de atata stat pe tocuri sau ca o deranjeaza si coafura cu mult fixativ si multe agrafe. Daca o mai strange sau o incomodeaza putin si rochia, se intelege ca mireasa abia asteapta sa se intinda pe un pat, dar cum nu are de ales, trebuie sa ramana surazatoare pana la plecarea ultimului nuntas.

Exista insa trucuri care sporesc rezistenta miresei si retete pentru mersul gratios, iar toate acestea se pot invata la cursurile de dans al mirilor.

In timpul dansului, cei doi trebuie sa se priveasca in ochi, iar pe fetele lor sa se citeasca iubirea infinita.

Nimic nu este greu, daca exista dorinta de a invata si instructorul rabdator si priceput care sa isi lase amprenta pe stilurile de dans ale tuturor cursantilor.

Nuntasii vor fi surprinsi de faptul ca dansul mirilor exprima atat de multe lucruri in cateva minute. In primul rand, exprima iubirea care a condus la intemeierea unei familii, apoi la curajul de a infrunta impreuna viitorul incert si incercarile vietii care nu ocolesc pe nimeni, apoi increderea pe care fiecare o acorda celuilalt.

Observatiile de mai sus referitoare la formarea unui stil inconfundabil si valoros de dans in cadrul scolii prezentate mai sus este valabila pentru orice categorie de varsta. Nu sunt initiati sa cucereasca toate privirile numai mirii, ci si copiii care se inscriu la dans modern, liceenii care doresc sa straluceasca la banchet si la balul bobocilor de anul viitor ca viitori studenti.

O mama soacra tanara care doreste sa fie in pas cu tineretul la nunta copiiilor, se va inscrie la cursurile de dans, iar aici va invata cum sa mascheze oboseala, sa nu gafaie, oricat ar fi de plinuta si sa nu calce pe nimeni de picior. Nici dansurile nu mai sunt ce au fost odata, fiindca in cadrul lor, dansatorii arata si conditia fizica de exceptie pe care o au, introducand si elemente sportive.

Rezistenta organismului se poate forma cu rabdare maxima la cursurile de fitness, care ajuta si la slabit la fel de mult ca programele de nutritie si consultanta oferita de specialisti.

Este bine de stiut ca acestui club i se pot solicita si urmatoarele servicii conexe dansului:

-sonorizare evenimente;

-dansatori evenimente

-sali care se pot inchiria pentru diferite evenimente.

O sonorizare defectuoasa poate compromite iremediabil un eveniment, de aceea este bine sa se apeleze la cei care au pregatirea profesionala necesara, dar si aparatura moderna ca sonorizarea sa fie perfecta si sa se auda la fel de bine in toata sala. Cativa dansatori bine instruiti pot insufleti o petrecere pentru ca ii indeamna si pe petrecaretii de fata sa danseze si ei alaturi de profesionisti. Conteaza foarte mult si sala in care se desfasoara evenimentul. Ea trebuie sa fie spatioasa, amenajata perfect, iar acustica sa fie foarte buna.

Cu serviciile oferite de acest club sportiv, orice petrecere se va desfasura la superlativ, iar participantii se vor distra la cote maxime. Instructorii de dans ai acestui club au pregatit si pregatesc si acum dansul mirilor ca un moment culminant al nuntii.