Tutunul conteaza foarte mult pentru fumatori!

Trabucul pe care il fumati trebuie sa fie de cea mai inalta calitate si trebuie sa gasiti un vanzator care sa va spuna provenienta tutunului si modul in care a fost fabricat. Diferite tipuri vin din toata lumea, iar istoria tutunului va poate ajuta sa determinati calitatea acestuia. Tigarurile cu multi aditivi sunt rareori de inalta calitate si ar trebui sa le evitati. De asemenea, ar putea merita sa cautati tutun mai vechi, care are un gust mult mai bun, desi ar putea fi mai scump in functie de vanzator. De asemenea, ar trebui sa evitati trabucurile care nu au fost tinute la un nivel adecvat de umiditate, deoarece tutunul din acestea se va simti uscat si fara gust.

Simtul trabucului va va spune multe despre calitatea acestuia. Un trabuc trebuie sa fie umplut cu tutun si sa aiba o senzatie ferma in mana. Nu ar trebui sa aiba puncte slabe. Puteti testa asta rostogolindu-l intre degetul mare si aratator si asigurandu-va ca nu are bulgari sau goluri. De asemenea, textura trabucului ar trebui sa se simta neteda, nu aspra, deoarece fabricatia proasta face o experienta slaba de fumat. Este important sa va simtiti confortabil cu trabucul in mana, deoarece un trabuc bine construit cel mai probabil are tutun de calitate si va oferi o experienta grozava. Ultimul lucru pe care trebuie sa-l examinati in timp ce cautati trabucuri de calitate este parfumul. Savoarea trabucului face o lume de diferenta in experienta si trebuie sa va asigurati ca este bun. Puteti indeparta invelisul exterior al trabucului, il puteti apropia de nas si puteti inspira. Cum miroase? Daca miroase bine, atunci sunt sanse sa aiba si un gust bun. Unii producatori, de exemplu, imbunatatesc aroma trabucurilor lor cu putin rom si miere. Altii adauga o nota de vanilie cremoasa, in timp ce unii adauga arome exotice de pamant precum stafidele sau nucile. Aceste arome adauga un parfum frumos trabucului si ofera o experienta incantatoare de fumat. Cel mai aromat si bun tutun pentru rulat Bali Shag il gasim pe site-ul trabucstore.ro!

In timp, veti deveni mai buni la identificarea celor mai bune trabucuri, cu tutun de cea mai inalta calitate. Nu puteti gresi niciodata cu marcile mai mari, deoarece acestea ofera adesea tutun de inalta calitate. Cu toate acestea, ar trebui sa evitati tipurile mai scumpe, cel putin la inceput. Nu veti putea identifica diferenta dintre un trabuc scump si unul ieftin. Asadar, acordati palatului putin timp inainte de a trece la trabucurile mai scumpe.

Pe baza timpului liber pe care il puteti rezerva pentru a savura trabucul, alegeti un trabuc de o lungime care sa va permita sa il savurati incet pana la finalul acestuia. De exemplu, daca aveti pana la o ora, alegeti o corona (5-6 inci lungime) sau un robusto scurt.

Un trabuc de aceeasi linie, dar de forma si dimensiune diferita va fi diferit si veti gasi ca este uimitor sa descoperiti asta. Dintre cele mai bune trabucuri pe care le-ati selectat, poate doriti sa le alegeti in continuare in functie de momentul in care doriti sa le savurati. Majoritatea iubitorilor de trabucuri nu doresc doar un nivel de putere a nicotinei din acest motiv.