Surprinde-ti placut angajatii, prin serviciile de inchirieri aparate cafea!

In calitate de sef sau, mai bine zis, manager, nu este chiar atat de greu pe cat ti-ai imagina sa iti multumesti angajatii si sa ai o echipa unita, care sa se concentreze pentru a obtine cele mai bune rezultate din punct de vedere profesional.

Tot ce trebuie sa faci este sa oferi salarii competitive, platite la timp, sa te tii intotdeauna de cuvant si sa nu discriminezi pe nimeni. Iar, daca vrei sa depasesti asteptarile tuturor, pe langa prime si teambuilding-uri, poti surprinde colectivul cu mici surprize, cum ar fi semnarea unui contract cu un furnizor de servicii de inchirieri aparate de cafea.

In societatea de astazi, celebra „licoare neagra” joaca un rol deosebit de important si, chiar daca au mai baut o cana aburinda imediat cum s-au trezit, oamenii activi pe piata muncii isi incep si ziua de lucru tot cu o astfel de tratatie. Pe langa beneficiul evident, mai exact aportul de energie, un asemenea ritual indeamna si la socializare, inainte de a incepe activitatea propriu-zisa. Din acest motiv, daca apelezi la o companie precum H2On.ro pentru inchirierea unui aparat de cafea, vei oferi subalternilor tai, fara un efort financiar considerabil, un „boost” de vigoare care cu siguranta se va reflecta in cifrele firmei.

Mini-cafeneaua din bucataria companiei

Oferta furnizorului sus-numit de servicii de inchirieri aparate de cafea este una extrem de generoasa, espressoarele fiind insotite de capsule Julius Meinl (Espresso Classico, Espresso Forte, Lungo Classico, Ristretto 100% Arabica) si LavAzza (Espresso Aromatico, Espresso Corposo, Espresso Forte, Espresso Gustoso, Lungo Aromatico, Lungo Corposo, Qualita Oro, Qualita Rosa, Terra Bio).

Astfel, angajatii tai nu numai ca vor servi o portie de buna dispozitie inainte de a da „login”, ci se vor simti ca intr-o adevarata cafenea, putand sa-si aleaga aroma care sa ii insoteasca in prima parte a zilei. Marea diferenta este, bineinteles, faptul ca nu vor trebui sa scoata bani din propriul buzunar pentru acest beneficiu, intrucat este „din partea casei”, mai exact a managerului!

Utilizarea aparatului de cafea este gratuita!

Spre deosebire de alte companii care ofera inchirierea aparatelor de cafea, H2On.ro furnizeaza acest serviciu in mod gratuit. „Nu te obligam la o plata suplimentara sau la un contract de tip abonament. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi lunar minimum doua sortimente dintre propunerile noastre, pentru espressoarele in custodie, iar utilizarea acestora va fi gratuita. Iar, intrucat intelegem ca nevoile persoanelor fizice difera de cele ale persoanelor juridice, am creat pachete special gandite pentru companii”, se arata pe site-ul respectivului furnizor.

Prin urmare, apelarea la servicii de inchirieri aparate de cafea nu va reprezenta, sub nicio forma, o povara din punct de vedere financiar pentru compania pe care o conduci. Mai mult decat atat, investitia este doar in consumabile, intrucat espressorul propriu-zis nu este achizitionat, ci doar inchiriat pe perioada dorita. Nu in ultimul rand, poti folosi aceasta gaselnita drept pretext pentru a petrece mai mult timp alaturi de colegi, intr-un mod informal, altul decat in obisnuitele sedinte, afland astfel ce ii deranjeaza si de ce nu dau intotdeauna randamentul scontat.