Serviciile de inchirieri aparate de cafea, pentru dimineti cu zambetul pe buze!

In cazul in care faci parte dintre cei care nu se trezesc de la intaia alarma a diminetii sau sunt morocanosi in primele ore din zi, ai nevoie de un stimulent pe masura, care sa te faca sa vezi viata cu alti ochi si sa te convinga sa te ridici din pat, pentru a fi productiv. Pentru cei mai multi oameni, „raspunsul” este o cana incapatoare si aburinda de cafea, insa aceasta trebuie sa aiba un gust deosebit si sa nu fie foarte greu de preparat, pentru a nu face „misiunea” una si mai dificila.

In aceste conditii, iti recomandam serviciile de inchirieri aparate de cafea de la companii precum H2On, brand romanesc care livreaza apa la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara. Pe langa lichidul esential vietii, furnizorul sus-numit ofera si capsule din celebra „licoare neagra”, provenite de la producatori renumiti la nivel international, precum Julius Meinl, illy sau LavAzza. De asemenea, dupa cum vei vedea, pachetele includ si espressoare (oferite in custodie) si bidoane cu apa 100% microbiologic pura si netratata.

inchirieri aparate de cafea
inchirieri aparate de cafea

Iata, mai jos, cele trei pachete disponibile inclusiv pentru persoane fizice, prin intermediul inchirierilor de aparate de cafea de la H2On:

1. Custodie Espressor LavAzza Milk – pret 156 de lei (redus de la 195,80 de lei)

Acest pachet include custodia espressor-ului, precum si 2 cutii de capsule LavAzza (la alegere intre Espresso aromatico, Espresso corposo, Espresso forte, Espresso gustoso, Lungo aromatico si Lungo corposo) si 2 bidoane cu apa H2On de 19 litri;

2. Custodie Espressor LavAzza LF Mini Classy – pret 156 de lei (redus de la 195,80 de lei)

Pachetul disponibil prin serviciile de inchirieri aparate de cafea include espressor-ul mentionat anterior, precum si 2 cutii de cate 96 de capsule LavAzza (la alegere dintre cele de mai sus plus Qualita oro, Qualita rosa si Tierra bio) si 2 bidoane cu apa (pretul lor individual fiind de 23 de lei, ceea ce inseamna numai 1,21 lei per litru);

3. Custodie Espressor illy M4 – pret 352 de lei (redus de la 411,70 de lei)

Nu in ultimul rand, acest pachet include espressor-ul de la illy, 2 cutii de capsule la alegere (Dark, decofeinizat, lung, scurt) si 3 bidoane cu apa. Pentru a putea pastra custodia aparatului, trebuie sa comanzi minimum 2 cutii de capsule de cafea lunar (valabil pentru toate cele trei pachete).

Serviciile de inchirieri aparate de cafea au mai multe beneficii decat iti poti imagina. In primul rand, acestea iti faciliteaza accesul la o cafea de calitate superioara, care te va ajuta sa deschizi ochii, atat la propriu, cat si la figurat, in fiecare zi. In al doilea rand, nu va mai trebui sa-ti faci griji nici legat de timpul prepararii bauturii fierbinti, nici in privinta eventualei lipse de cafea din casa, intrucat de ambele aspecte se ocupa H2On. In concluzie, plaseaza o comanda chiar acum si bucura-te de dimineti cu zambetul pe buze, indiferent cat de devreme trebuie sa le incepi! In acest mod, chiar vei avea o zi cu adevarat productiva!