Servicii funerare de top accesibile de 20 de ani apartinatorilor din Ilfov

Exista o firma de servicii funerare Ilfov care a facut istorie in Romania, iar numele ei este Osiris. Pentru apartinatorii care au solicitat serviciile acestor profesionisti Osiris suna ca o alinare a sufletelor lor, ca o confirmare a lucrului perfect facut in memoria celor dragi.

O firma care organizeaza inmormantari si repatrieri de peste 20 de ani  a facut istorie si a castigat respectul familiilor indoliate. In toti acesti ani, gratie experientei acumulate, echipa reunita sub numele magic Osiris a inteles perfect cum sa gestioneze comunicarea cu persoanele aflate in doliu. Un suflet sfasiat de durere intra pe site-ul firmei de pompe funebre si gaseste acolo promisiunea vietii vesnice. Fundalul site-ului este optimist: cu verdeata, cu imaginea unor batrani fericiti care se indreapta catre un taram de vis.

Celor care pierd trebuie sa li se insufle speranta, sa poata trece mai usor prin cele mai mari drame ale vietii. La orice ora din zi si din noapte, de sarbatori si in zilele obisnuite, cineva este la post sa preia apeluri disperate, sa incurajeze si sa mobilizeze echipa sa se prezinta la adresa indicata pentru preluarea decedatului. De la apel pana la preluare nu trec mai mult de 40-60 de minute.

E apasator sa stea cineva in casa langa trupul neinsufletit, sa observe toate transformarile acestuia si sa nu vina nimeni sa il ajute. La asta s-au gandit cei de la firma prezentata mai sus cand au decis sa lucreze non-stop, sa isi dedice intreaga energie si pricepere semenilor.

Oportunitatea este indispensabila celor care lucreaza in sistem. Moartea, fenomen natural descris admirabil de Marin Preda, nu isi ia liber sau vacanta.

Al doilea aspect care face din Osiris o firma de pompe funebre de top este reprezentat de empatia pe care o dovedesc fata de persoanele aflate in doliu.

Nimeni nu a visat vreodata sa vina cineva cu toate actele necesare inmormantarii celui drag acasa. Toti stiu cata alergatura este pana certificatele de deces sunt gata, adeverinta de inhumare este valabila si ea. La Osiris se poate. Specialistii fac totul ca apartinatorul sa isi revina din soc si sa ia deciziile corecte ca memoria decedatului sa fie mentinuta vie mult timp.

Preturile sunt ajustabile tuturor posibilitatilor financiare: de la pachete funerare complete, decontate cu cuponul de pensie, pana la pachete funerare care costa 2500-3500 de lei sau inmormantari de lux care costa 9500 de lei.

Pe site sunt afisate toate serviciile incluse intr-un anumit pachet, dar ele pot fi completate cu alte produse si servicii disponibile. Firma Osiris este organizata excelent, astfel incat poate acoperi toate nevoile funerare ale apartinatorilor ca acestia sa nu mai alerge la alti furnizori. De pilda, exista un atelier de coroane funerare si aranjamente, toate produsele fiind din flori naturale perfecte si ireal de frumoase. Se pot comanda coroane sau jerbe din: trandafiri rosii sau albi, gerbera, crizanteme, crini sau garoafe. Exista si cruci din flori, dar si coroane in forma de lacrima.

Prin urmare, familia nu mai alearga prin oras la florarii, mai ales ca preturile la coroane si jerbe din flori naturale de la firma Osiris sunt excelente. Tot in stocul magazinului se afla si oferte de pachete pentru parastas, pachete de post si pachete de dulce, de lux sau sociale. Alimentele sunt excelente si suficiente, iar pe langa ele, cel care le primeste in memoria decedatului gaseste si: o farfurie din ceramica fina, o cana din acelasi material si o lingura din inox.

In anumite pachete funerare se afla inclusa si coliva, desertul funerar traditional, care desi pare usor de preparat, este foarte migalos si pretentios.

Un pachet funerar complet include si colacii, prescurile, vinul si uleiul aduse la cimitir, prosoapele pentru preot si dascal, pentru stalpi si gropar.

Cineva ar putea spune ca nu este greu sa se puna intr-un cos o sticla de ulei si una de vin pentru slujba de la cimitir, dar apartinatorul este atat de bulversat, incat s-ar putea sa uite de ele.

Exista pachete funerare simple, fara prescuri si colaci si firma organizeaza si incinerari, indeplinind in acest mod toate solicitarile familiei. Pentru a avea in fata ochilor intregul tablou al activitatii echipei de la firma de pompe funebre Osiris este de subliniat faptul ca in cei 20 de ani de activitate a organizat mii de inmormantari si sute de repatrieri.

Onestitatea se reflecta in informatiile oferite pe site. Fiecare pachet de servicii este prezentat detaliat, transparent. De pilda, costul unei incinerari este apreciat la 3500  in cazul decesului la spital si la 4000 de lei, daca decesul a survenit acasa sau la azil. Se specifica insa faptul ca talonul de pensie nu poate deconta toate cheltuielile legate de incinerare si solicitantul va avea de platit in plus anumite servicii.

Informatiile complete ajuta apartinatorii sa se orienteze in alegerea pachetului de servicii, dar mai exista un serviciu original pe care aceasta firma il ofera: consultanta predeces pentru cei care stiu ca in curand vor avea un deces in familie.

Acestea sunt motivele pentru care apartinatorii care au colaborat cu echipa de la Osiris rostesc cu maxima recunostinta acest nume pentru ca i-au ajutat sa depaseasca bine cele mai grele momente din viata lor.

Firma de pompe funebre de top, Osiris si-a diversificat serviciile astfel incat sa le readuca linistea sufleteasca tuturor celor care au pierdut o fiinta draga.

Serviciile funerare sunt indispensabile oamenilor, iar gandul ca exista o asemenea firma de top, are rolul de a linisti familiile indurerate si de a face tot ceea ce se cuvine pentru defunct.