Servicii funerare: ce trebuie să știți pentru a nu fi înșelat

Pierderea unei persoane dragi este foarte dureroasă și vine plină de angoasă din toată agitația care trebuie făcută, cum ar fi, de exemplu, angajarea de servicii funerare oradea. Deși este dificil să ne gândim la tot acest proces, este important să cunoaștem bine unele aspecte pentru a evita să fim înșelați.

Comercializarea serviciilor de înmormântare în spitale și clinici este interzisă: trebuie să mergeți la sediul agenției funerare pentru a contracta direct acest tip de servicii și să nu vă lăsați păcălit de persoanele rău intenționate care pot reprezenta în mod fals reprezentanți ai unei agenții funerare.

Puneți toate întrebările necesare: în calitate de consumator, trebuie să adresați companiei sau agenției de pompe funebre pentru a explica în detaliu ce serviciu angajați. Dacă, de exemplu, este o înmormântare perpetuă sau, dimpotrivă, este un serviciu de înmormântare temporară pe termen scurt.

Ai grija! Unele companii omit informații: multe agenții funerare oferă de obicei pachete de servicii funerare care includ caroserie, sicriu sau sicriu, transport, masă, printre altele; Cu toate acestea, în unele cazuri, companiile pot ascunde informații detaliate, cum ar fi dacă serviciul de transport acoperă o distanță prestabilită, dacă masa va avea loc la trezire sau în cimitir sau ambele, printre altele. Din acest motiv, este important să aveți un buget detaliat pentru serviciul care urmează să fie angajat, pentru a ști dacă înțelege pe deplin tot ceea ce este oferit.

Citiți cu atenție fiecare dintre clauzele contractului: cu aceasta veți ști exact ce serviciu achiziționați. De asemenea, este important ca informațiile furnizate de servicii funerare să fie înregistrate în termenii contractului pe care urmează să-l semnăm.

Vizitați mai multe cămine funerare și comparați opțiunile: prețul acestui serviciu este stabilit în funcție de cerere și ofertă, astfel încât, după defalcarea conținutului ofertei agenției de înmormântare, veți putea afla ce angajați.