Sanito ofera accesorii de lux si produse speciale pentru hoteluri si pensiuni

In domeniul accesoriilor si al consumabilelor pentru hoteluri, linia de cosmetice hoteliere joaca un rol fundamental in special pentru hotelurile de lux sau, mai general, pentru toate facilitatile care doresc ca oaspetii sa se simta importanti. Acest tip de produs este considerat printre cele mai importante accesorii hoteliere pentru semnificatia practica si simbolica pe care o aduce. Dar ce este mai exact o linie de cosmetice la hotel?

De asemenea, cunoscut sub numele de set de curtoazie, aceasta aprovizionare pentru hoteluri reprezinta setul de obiecte si produse pentru hoteluri pe care locatia respectiva le ofera oaspetilor sai pentru igiena si ingrijire personala. In unele cazuri, poate include si produse care sunt utile pentru efectuarea autonoma a unor interventii mici (un exemplu este setul de cusut).

In general, accesoriile oferite de hotal reprezinta ansamblul de obiecte si produse pe care clientul le foloseste in mod normal acasa, dar pe care este posibil sa nu le fi adus in timpul sederii la hotel.

Pentru hoteluri, identificarea setului potrivit este esentiala pentru a mentine prestigiul ridicat si pentru a satisface, intr-un mod practic, nevoile reale ale clientilor lor. Acestea tind sa se schimbe si sa evolueze odata cu trecerea timpului si odata cu schimbarea stilului de viata, iar acest factor este intotdeauna luat in considerare de hotelurile care, in mod constant, trebuie sa-si aleaga si sa-si comande accesoriile.

Consumabilele hoteliere ca simbol al reputatiei marcii

Valoarea unui brand, in acest caz de ospitalitate, se traduce prin calitatea propunerii sale globale. Nu numai camerele placute si curate, o calitate buna a serviciilor, mancare excelenta si ingrijirea clientilor, ci si atentia la detalii conteaza. In acest sens, linia de curtoazie este un element indispensabil care ajuta la definirea calitatii unui hotel si chiar a gradului de satisfactie al clientilor sai.

Pentru a defini ce accesorii de hotel ar trebui sa fie echipate, hotelul va efectua cateva evaluari importante:

-Categoria locatiei de cazare;

-Tipul de client (profesionist / de afaceri, familie, cupluri);

-Numarul de prezente si durata medie a sejururilor;

-Calitatea produselor de oferit;

-Care sunt produsele tipice ale unei linii de curtoazie pentru hotelurile de lux.

De obicei, linia de curtoazie pentru hoteluri de top poate include prezenta unei serii de produse:

-Sapun bara;

-Sapun sau lichid pentru igiena intima;

Gel de dus hotel;

-Sampon;

-Set de igiena orala format din periuta si pasta de dinti, precum si ata dentara;

-Aparate de ras etc.

Oaspetii hotelului tind, de asemenea, sa aprecieze in mod deosebit seturile de curtoazie, care includ si produse accesorii, cum ar fi papuci, seturi de cusut, cutii de chibrituri, halate de baie.

Fiecare locatie hoteliera trebuie, prin urmare, sa prevada evaluari atente pentru a identifica cele mai potrivite accesorii hoteliere pentru a spori prestigiul marcii sale.

Pentru a satisface nevoile clientilor din sectorul ospitalitatii, la sanito.ro vei gasi produse care vizeaza ingrijirea personala, care includ produse de cea mai inalta calitate, eficiente si niciodata agresive pe piele. Nu numai atat: calitatea foarte inalta a produselor certificate este combinata cu o atentie deosebita atat in ​​designul liniei, cat si in ambalaj, care este foarte creativ si inovator. Prin urmare, in acest sens, sanito.ro ofera hotelurilor nu doar linii de curtoazie si seturi cosmetice reale, ci si halate, prosoape si papuci de baie.