Rolul unui stand de carton de calitate in promovarea afacerii tale

Exista mai multe modalitati de a oferi clientilor o impresie buna despre marca ta si un impact eficient pe raft, cu ajutorul celor mai bune standuri carton. Odata ce vei obtine succesul de a castiga increderea clientilor tai, avand standuri carton iti vei putea promova marca si mai bine.

Cum te ajuta standurile de carton in promovarea afacerii?

Anuntarea lansarii unui noi produs

Cele mai multe standuri carton sunt folosite ca reclame publicitare pentru produse noi. Atunci cand sunt vandute produse noi, impreuna cu alte medii de publicitate, utilizarea de standuri carton pentru promovarea vanzarilor poate atrage atentia consumatorilor si le poate stimula dorinta de cumparare.

Imbunatatirea imaginii companiei

Alege standuri carton daca iti doresti sa iti imbunatatesti imaginea corporativa si sa mentii o relatie buna cu potentialii si actualii clienti. Standurile din carton sunt o parte importanta a identitatii vizuale corporative. Iti poti adauga logo-ul companiei, sloganul, caractere sau imagini care iti definesc afacerea pentru a crea o imagine corporative distincta.

Promovare de sarbatori

Standurile din carton sunt un mijloc important de promovare a promotiilor de sarbatori. Acestea pot crea o atmosfera unica. Standurile din carton au jucat intotdeauna un rol important de sarbatori.

Pe langa functiile traditionale de raft si suport de afisare, standurile din carton au urmatoarele caracteristici:

  • Aspectul suportului de afisare din carton poate fi imprimat color, ceea ce il face sa fie un suport publicitar excelent;
  • Standurile de afisare din carton sunt imprimate calitativ, pe carton cu o duritate mare;
  • Poti alege standuri carton indiferent de tipul activitatii pe care o desfasori. Poti amplasa standuri carton in magazine, centre comerciale, expozitii etc. Modelele, culorile si formele pot fi proiectate in mod personalizat si inovator, iar efectul de publicitate este excelent;
  • Standurile din carton sunt usoare, economisind costurile de logistica de transport;
  • Sunt economice si extrem de practice;