Reducere la serviciile de Curatatorie Covoare

Top Clean a pregatit o surpriza pentru toti utilizatorii de internet din intreaga tara. In primul lant de spalatorie – curatatorie din Romania preturile au inceput sa se topeasca, in ciuda frigului de afara. Incepand de astazi puteti obtine un tichet de reducere de 10% la mai multe servicii oferite de Top Clean, printre care si Serviciul Profesional de Curatatorie – Spalatorie Covoare.

Un element cheie ce ne diferentiaza de ceilalti jucatori este linia profesionala de spalare de covoare. Fiecare covor ce ajunge la noi este tratat diferit in functie de starea acestuia, de fibra, vechime si modelul covorului. O linie profesionala inseamna parcurgerea urmatorilor pasi: analiza covorului, deprafuire, spalare/ curatare, stoarcere, uscare, finisare. Mai multe detalii despre modul in care este spalat covorul Dvs. gasiti aici: Curatare Covoare.

Ce trebuie sa fac pentru 10% Reducere?

Pentru a obtine reducerea nu trebuie decat sa intrati pe site-ul nostru si sa completati un mic formular cu 2 campuri: Nume si Email.

Dupa completare veti primi un bon de reducere pe adresa de email specificata in formular, bon pe care il puteti prezenta la oricare din spalatoriile Top Clean din tara. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca bonul de 10% reducere il veti primi pe email in maxim 48 de ore lucratoare si ca va avea un termen de valabilitate de 1 luna din momentul completarii formularului.

Oferta este valabila doar pe internet. Nu puteti completa formulare fizic (hartie si pix) si nici nu puteti merge la curatatoriile Top Clean sa cereti reducere fara a prezenta bonul primit pe email – printat.

Putem discuta foarte mult despre avantajele pe care le aduce un covor spalat si curatat profund, incepand de la indepartarea petelor pana la distrugerea microbilor, insa cel mai bine este sa va convingeti singuri cat de benefic pentru sanatatea si bunastarea familiei Dvs. este un covor curatat profesional.