Psihoterapie online cu un psiholog licentiat

Terapia online este adesea văzută ca „noua modalitate” de a intra în legătură cu un profesionist calificat în domeniul sănătății mintale.

Insa, serviciile de psihoterapie online există într-o anumită formă de mai bine de 60 de ani! Domeniul are o istorie lungă și bogată datorită atât psihoterapeutilor calificați, cât și cercetătorilor.

NewMedicine.ro este un site care iti pune la dispozitie psihoterapeuti testati, fiind primul brand care pune accentul pe sanatatea mintala si medicina preventiva din Romania. Prin site-ul NewMedicine.ro, clienții pot face direct o programare la un profesionist autorizat în sănătate mintală.

Psihoterapeuti din echipa NewMedicine te pot ajuta!

NewMedicine iti ofera transparenta totala in ceea ce priveste pretul per sedinta de psihoterapie online si disponibilitatea psihoterapeutilor.

Dupa ce faci o programare online poti comunica printr-un apel video, telefonic sau prin SMS cu psihoterapeutul. Poti face asta direct din confortul casei tale, intr-o tinuta comoda, in timp ce bei o cana de ceai.

Psihoterapeutii nostri sunt gata sa te ajute si sa te sprijine pentru a gasi solutii la problemele tale cele mai arzatoare.

Ce probleme de sănătate mintală pot fi abordate prin psihoterapie online?

1) Probleme de relație

Multe cupluri caută ajutor pentru a-si depasi problemele de relatie. Terapeuții de cuplu autorizați îi pot ajută pe acești indivizi să lucreze pentru a-si rezolva problemele de relaționare comune, cum ar fi problemele de intimitate, comunicarea slabă și lipsa de încredere.

2) Afectiuni mintale

Psihoterapia online îi poate ajuta pe cei care prezintă simptome ale unei afectiuni mintale. Depresia, anxietatea și tulburările alimentare sunt doar câteva exemple.

Psihologul te va ajuta să gestionezi simptomele specifice și să te indrepti spre recuperare. Acesta ar putea extrage tehnici din terapia cognitiv-comportamentală și din alte terapii, în funcție de nevoile tale specifice.

3) Durerea și pierderea unei persoane dragi

O altă provocare nefericită pe care mulți o întâlnesc în viața lor este pierderea unui prieten apropiat sau a unui membru al familiei. O astfel de pierdere dureroasă poate avea un efect profund. Din fericire, psihoterapeutii pot ajuta aceste persoane prin psihoterapie online.

După ce ai pierdut un prieten sau un membru al familiei, s-ar putea să te simți deprimat, supărat sau sa ai regrete. Psihologul te poate ajuta să treci peste emoțiile tale specifice, legate de această pierdere.

4) Provocări ale copiilor si adolescenților

Terapia pentru copii și consilierea adolescenților pot fi efectuate și online. Tinerii se confruntă cu provocări unice, cum ar fi agresivitatea, problemele de comportament și tulburările de învățare.

De asemenea, experimentează provocări cu care se confruntă adulții, cum ar fi stresul, pierderea cuiva drag, tranziții majore de viață și traume. Psihoterapeutii din echipa NewMedicine au abilitățile și experiența necesare pentru a-i ajuta.

5) Stresul și emoțiile dificile

Unul dintre motivele pentru care oamenii apeleaza la psihoterapie online este stresul. Psihologii autorizați îi pot ajuta să înțeleagă și să gestioneze factorii de stres specifici. Mulți oameni cauta, de asemenea, ajutor pentru a face fata mai usor emoțiilor dificile, cum ar fi furia și durerea. Un psihoterapeut cu experienta îi poate ajuta să înțeleagă și să gestioneze mai bine aceste emoții.

Psihoterapeutii sunt capabili să-și ajute clienții să abordeze numeroase probleme de sănătate mintală, inclusiv provocările comune de mai sus. Dacă te lupți mental sau emoțional, poți găsi ajutorul și îndrumarile potrivite prin sedintele de psihoterapie online.