Probleme și soluții comune pentru aparatele de aer condiționat

Când vremea devine foarte fierbinte în Cincinnati, ultimul lucru pe care îl doriți este un aparat de aer condiționat rupt. Pot apărea multe probleme comune cu sistemele de aer condiționat. Echipa noastră de la service aer conditionat arad dorește ca dvs. să fiți conștienți, pregătiți și gata să rezolvați aceste probleme de aer condiționat, astfel încât dvs. și familia dvs. să vă puteți răcori în această vară.

Răcire inconsistentă

Găsiți că unele dintre camerele dvs. sunt prea reci, în timp ce altele sunt încă pe partea caldă? Mulți proprietari din Ohio au probleme cu răcirea inconsistentă. În timp ce factori precum vârsta și designul casei dvs. pot provoca aceste probleme de consistență, este posibil să aveți și o scurgere în sistemul de conducte. Unul dintre profesioniștii noștri instruiți poate veni să vă inspecteze aparatul de aer condiționat și sistemul de conducte și să vă sugereze soluții la această problemă.

Probleme de răcire

Dacă aparatul dvs. de aer condiționat suflă pur și simplu aer cald, vă recomandăm să verificați lucruri simple precum filtrul. Filtrele murdare pot împiedica funcționarea corectă a sistemului și sunt ușor de schimbat. De asemenea, pot reduce eficiența sistemului dvs.

De fapt, puteți economisi între 20 și 50 la sută din energia utilizată pentru aerul condiționat prin schimbarea filtrului în combinație cu alte acțiuni de economisire a energiei.

În unele cazuri, este posibil să trebuiască să curățați bobinele condensatorului sau să scoateți unul dintre profesioniștii noștri și să adăugați agent frigorific la aparatul de aer condiționat din cauza unei scurgeri în sistemul dvs. Alte defecțiuni mecanice pot provoca și probleme de răcire.

O modalitate de a vă asigura că aparatul de aer condiționat este pregătit pentru sezon este să efectuați un service aer conditionat regulat. Unul dintre profesioniștii noștri cu înaltă pregătire și experiență poate efectua o inspecție aprofundată, curățare și reglare pentru a se asigura că toate componentele sistemului funcționează bine.

Probleme de răcire

Nu scoate aer

Când așezați mâna pe registrul camerei și nu simțiți deloc aerul, chiar dacă unitatea de aer condiționat este pornită, este posibil să aveți un ventilator sau un termostat rupt sau un întrerupător declanșat.

Este ușor să remediați întrerupătorul declanșat singur și puteți inspecta unitatea pentru a vedea dacă observați că ventilatorul funcționează sau nu. Alte probleme mai puțin frecvente pot fi problemele legate de curea suflantei sau de cabluri, care pot necesita un profesionist.

Acumulare de gheață

Este posibil să observați că gheața se acumulează în jurul unității de aer condiționat uneori. Multe situații pot duce la înghețarea aparatului de aer condiționat. Asigurați-vă că aveți un flux de aer bun prin și în jurul sistemului dvs. de aer condiționat.

Filtrele de aer murdare, amortizoarele închise sau orificiile sau canalele blocate pot restricționa fluxul de aer. Dacă toate aceste domenii par clare în ceea ce privește inspecția vizuală, vă recomandăm să apelați echipa noastră instruită pentru a efectua o verificare mai profesională a sistemului dvs.