Plasa umbrire poate fi cumparata in rate

Cand este bland si apare dupa zeci de zile friguroase si intunecate, soarele este bun ca painea calda. Cand este insa furios, nimeni nu ii sta in cale. Oamenii care se pot misca sunt fericiti sa poata fugi din calea lui.

Razele sale sunt aproape ucigatoare in anumite zile si mai ales la anumite ore.

Toate fiintele mobile cauta locuri umbroase sa scape de caldura soarelui, numai plantele sunt tintuite locului prin radacinile lor. Ele, sarmanele, nu pot fugi de caldura ucigatoare, iar seara parca sunt fierte.

Cunoscatorii inteleg cat de mare este suferinta plantelor care stau zeci de ore in soarele puternic de vara.

Apa nu poate compensa puterea distrugatoare a arsitei, ci este necesara plasa umbrire de calitate de pe site-ul magazinului Regalfermierul. Acest produs isi merita banii, fiindca salveaza munca fermierului si investitia lui.

Un solar aflat in bataia soarelui trebuie sa fie protejat cu plasa de umbrire, fiindca altfel proprietarul sau pierde:

-banii investiti in solar (folie, plus structura, plus echipamentele de irigatie);

-banii dati pe rasad;

-munca.

In afara faptului ca plasa de umbrire protejeaza plantele, ea mentine apa in sol si umiditatea, ajutand agricultorul sa faca economie de apa.

Plasa de umbrire de calitate premium poate fi utilizata mai multi ani, fiindca este rezistenta la razele UV si la vant.

Ea este usor de instalat si se poate folosi nu numai pentru sere si solarii, ci si pentru gazon, terase, locuri care trebuie sa fie umbrite.

Agricultorii nu au nicio scuza sa lase sera fara plasa de umbrire, mai ales ca o pot cumpara in rate. Magazinul a stabilit pragul de 300 de lei pentru acceptarea achitarii in rate a produselor.

In plus, plasa de umbrire ajunge acolo unde este nevoie de ea in cel mult 3 zile lucratoare.

Plasele de umbrire au diferite dimensiuni, iar cumparatorul alege varianta care se potriveste terenului pe care doreste sa il protejeze.

Fermierii care doresc sa faca ei solarii pot cumpara de pe site folie profesionala pentru solarii, dar exista si varianta foarte comoda: sa comande solarul sau sera, solicitand si transportul si montajul.

Folia pentru protectie termica este ideala in anotimpurile reci si datorita ei apar pe piata trufandalele. Oricat de scazute ar fi temperaturile afara, in sera este cald si bine si legumele ajung la maturitate.

Aceasta folie este garantata 1 an. De la folii si echipamente solarii, cumparatorul poate trece la categoria seminte, fiindca sunt atent selectionate si preturile sunt accesibile.

Un fermier nu trebuie sa uite ca daca pune in cosul sau de cumparaturi produse de 500 de lei, de 400 de lei sau de 1200 de lei, le poate plati in rate.

Tot ce apare nou la nivel mondial in materie de seminte se gaseste si in acest magazin. Si romanii pot pune in pamant seminte de pepene cu miezul galben si parfum de ananas, dulce si cu coaja foarte subtire. Cine doreste o recolta de broccoli are la dispozitie cele mai bune seminte.

Semintele de cereale, legume, fructe si furaje se gasesc pe cele 16 pagini ale catalogului electronic, iar in dreptul fiecarui soi se ofera informatiile necesare.

Nu toate terenurile poseda umiditatea necesara ajungerii plantelor la maturitate si nu se afla in apropierea unor surse de apa. In magazin se afla si echipamente de aspersie, pompe si motopompe, filtre, furtun de diferite dimensiuni si banda de picurare.

Nimeni nu s-ar gandi sa utilizeze pesticide sau erbicide, dar sunt situatii in care daunatorii trebuie sa fie distrusi inainte de a distruge ei plantele.

Comandate din magazinul prezentat mai sus, ele sunt livrate prompt in cel mult 3 zile de la finalizarea comenzii ca recolta sa fie salvata.

Roabe, drujbe, generatoare, ata palisat sunt livrate la domiciliu fara ca agricultorul sa fie obligat sa plece de acasa si sa isi neglijeze plantele.

Pe site-ul magazinului Regalfermierul exista in acest moment 3 generatoare pe benzina, pretul difera in functie de puterea lor. Cel mai ieftin costa 460 de lei, iar cele mai scumpe 1230 lei, respectiv 1349 de lei.

Aceste generatoare au o autonomie de 6 ore, capacitatea rezervorului fiind de 15 litri si greutatea de 70 de kilograme. Aceste generatoare nu sunt zgomotoase.

Magazinul este aprovizionat si cu ingrasaminte. Fermierii au la dispozitie: biostimulatori, ingrasaminte lichide, ingrasaminte organice, ingrasaminte solide, produse bio si stimulatori crestere.

Fosfix furnizeaza plantelor fosforul necesar, dar are capacitatea de a imbogati si solul in aceasta substanta.

El se poata aplica pe toate tipurile de sol si poate fi amestecat cu pesticide sau fertilizatori.

Magazinul are in stoc si produse de pastrare a vinului in conditii optime, dar si utilaje si echipamente de zdrobit boabele de struguri si de filtrat vinul.

Fiindca oamenii nu mai lucreaza manual culturile, ei pot cumpara masini si utilaje agricole in rate, fiindca ele le usureaza considerabil munca.

12 tractoare pe doua roti asteapta sa fie cumparate si sa fie folosite la arat, la pregatirea terenului si la insamantat.

Cel mai ieftin tractoras costa 5435 de lei. Anexele pentru minitractor permit utilizarea lui la cosit,  la dezapezit si lucratul pamantului, dar daca i se ataseaza o miniremorca si la transportarea diferitelor produse.

Cu un tractoras pe doua roti se lucreaza mult mai repede si mult mai usor suprafetele de pamant. Acum fermierul poate ocroti plantele pe care le iubeste si de ger si de soarele puternic.

Regalfermierul demonstreaza lumii intregi cat de mult s-a schimbat agricultura si cat de usor le este celor care inteleg sa investeasca in utilaje care sa lucreze in locul lor.