Plasa de umbrire poate face diferenta!

Plasele de umbrire sunt utilizate in principal pentru deteriorarea culturilor cauzate de temperaturi ridicate. Plasele de umbrire sunt utilizate pe scara larga si previn raspandirea bolilor si a insectelor daunatoare. Dupa ce sunt acoperite vara, pot fi folosite pentru a bloca lumina, ploaia si pentru a hidrata si racori. Iarna si primavara, pot pastra, de asemenea, caldura.

Scopul plasei de parasolar, functia principala a plasei de parasolar este de a preveni soarele arzator, impactul furtunii, pericolul temperaturii ridicate, raspandirea bolilor si a insectelor daunatoare, in special pentru a preveni migrarea insectelor daunatoare.

Dupa ce este acoperit vara, joaca rolul de a bloca lumina, ploua, hidrata si racori. Dupa acoperire iarna si primavara, are si o anumita functie de conservare a caldurii si umidificare. Plasa de parasolar este fabricata din polietilena (HDPE), polietilena de inalta densitate, PE, PB, PVC, materiale reciclate, materiale noi, polietilena propilena, etc ca materii prime. Dupa stabilizator UV si tratament anti-oxidare, are o rezistenta puternica la tractiune, are caracteristici de rezistenta la imbatranire, rezistenta la coroziune, rezistenta la radiatii si greutate redusa.

Este folosit in principal pentru cultivarea de protectie a legumelor, flori, ciuperci comestibile, rasaduri, materiale medicinale, ginseng, Ganoderma lucidum si alte culturi, precum si cresterea pasarilor de curte si acvatice. Are efecte evidente asupra cresterii randamentului.

Plasele de umbrire sunt de obicei de doua tipuri tricotate sau tesute. Plasele de umbrire tricotate sunt alcatuite din polietilena usoara, dar plasele de umbrire tesute sunt din polipropilena suta la suta. Pentru a fabrica plase de umbra impermeabile, miculmester.ro alege in acest scop plase de umbra tesute. Aceste plase de umbra tesute sunt apoi combinate cu polietilena laminata transparenta de inalta densitate, care este un strat impermeabil. Acest lucru are ca rezultat o rezistenta mai compacta procesului de fabricare a plaselor de umbra, ceea ce face ca plasele de umbrire sa fie ideale pentru rezistenta la precipitatii si la musonul sezonier. Acest proces de combinare a caracteristicilor si proprietatilor exceptionale ale plasei de umbra cu o polietilena laminata transparenta de inalta densitate ofera o membrana de armare unica care sustine acoperirea, oferind un plus de rigiditate si rezistenta impotriva fortei vantului si a grindinei. Din aceste motive, spre deosebire de Plasele de umbrire tricotate, care pot rezista doar daunelor vantului si, in acelasi timp, reduc acumularea de caldura, plasele de umbrire tesute miculmester.ro sunt mai grele in natura si, prin urmare, va pot proteja plantatia impotriva vantului de mare viteza extrema, a grindinii, furtuni, ploaie puternica si multe altele, care nu sunt posibile in cazul plaselor de umbra tricotate obisnuite. Acest lucru face, in cele din urma, plasele de umbrire impermeabile de la miculmester.ro mai durabile, cu o calitate impermeabila si ofera mai multa rezistenta la elementele naturale, facandu-le o tesatura de plasa de protectie unica, care dureaza mult timp.

Pentru a dezvolta plase de umbra rezistente la apa la miculmester.ro, selectam tesatura plasa dupa testarea amanuntita a materialului, pentru a ne asigura ca livram ceea ce le promitem clientilor nostri. Plasele noastre Shade dezvoltate sunt alcatuite din fire de tesatura care sunt realizate din U.V. polietilena rezistenta de inalta densitate (HDPE). Acest lucru permite plaselor noastre de umbra sa fie rezistente la substante chimice si la conditiile meteorologice. In plus, combinand caracteristicile si proprietatile exceptionale ale plaselor de umbra cu un strat de impermeabilizare transparent din polietilena de inalta densitate, este dezvoltata o membrana de intarire unica, facand plasele noastre de umbra ideale pentru utilizare in locuri cu precipitatii extrem de mari si sezon musonic major. Aceasta combinatie unica de dezvoltare a membranei de armare, la randul sau, permite plaselor de umbra sa-si mentina nealterata culoarea si structura timp de multi ani. Aceasta capacitate de retinere a culorii ofera tesaturii longevitate si rezistenta la abraziune practic inegalabile in tesaturile de acest tip, chiar si atunci cand sunt expuse la elemente naturale dure. In plus, tesatura noastra utilizata pentru dezvoltarea plaselor de umbra are, de asemenea, un profil vertical scazut, ceea ce confera tesaturii un procent de umbrire mai uniform pe tot parcursul orelor de lumina. Acest lucru asigura ca plantele obtin umbrire adecvata din cauza caldurii si a altor calamitati naturale, ceea ce face ca materialul nostru sa iasa in evidenta fata de concurentii nostri. Alegand plasele cu 75% sau mai mult poate fi necesar pentru a obtine un nivel corect de lumina, in special pentru culturile din Romania!

Plasele de umbrire rezistente la apa dezvoltate de miculmester.ro sunt mai grele in natura si, prin urmare, functioneaza ca o bariera constanta in reducerea vitezei vantului. In plus, rezistenta la compresiune bazata pe abordarea tesutului face ca plasele sa fie nu numai puternice, ci si flexibile in masura potrivita, ceea ce actioneaza ca un agent de protectie impotriva vitezei mari a vantului, defalcandu-le prin rezistenta frontala si la frecare. Plasele de umbrire impermeabile sunt alcatuite din fire de tesatura din polietilena de inalta densitate, care sunt rezistente la substante chimice si conditiile meteorologice, asa cum au fost testate de-a lungul anilor din experienta practica, ceea ce evidentiaza incapacitatea sa de a se descompune chiar si in salinitatea apei precum mare sau ocean, unde chiar si cele mai puternice metale si elemente se dizolva. Acest lucru face ca plasele de umbrire impermeabile sa fie corozive impotriva apei, care este de obicei principalul motiv din spatele putrezirii tesaturii. Acest lucru, la randul sau, face ca plasele de umbrire sa nu poata putrezi chiar si in cea mai chinuitoare expunere la apa.