Pentru ce spatii este recomandat un dulap metalic cu usi glisante?

Un dulap metalic poate fi util pentru orice firma, deoarece are rol de depozitare si vine la pachet cu functii de securitate mai bune decat mobilierul din lemn. Pe langa asta, modelele cu usi glisante disponibile in oferta Office Class sunt recunoscute pentru faptul ca au un aspect deosebit. Iata in ce tipuri de spatii pot fi depozitate!

  • Birouri comerciale

In situatia in care vrei un astfel de produs in birou, criteriul estetic este unul foarte important. De aceea, cel mai bine ar fi sa alegi o nuanta in contrast cu restul incaperii. Dulapurile cu usi culisante nu sunt vopsite in culori solide, cum ar fi albastru sau verde. Totusi, poti achizitiona un dulap metalic argintiu sau negru. In felul acesta, il vei scoate in evidenta.

O alta posibilitate este culoarea antracit, care se aseamana cu bleumarin si se potriveste in spatiile unde predomina albastru. Dulapurile mici pot fi suprainaltate, acest proces realizandu-se in functie de pereti. Vopseaua este creata cu pulberi in camp electrostatic si uscare in cuptor la 180°C. Asadar, calitatea acesteia este una superioara si vei reusi sa lasi o impresie placuta celor care iti calca pragul.

  • Coridoare

Un proces de management bun presupune sa eficientizezi spatiul de lucru pentru angajati, in asa fel incat sa existe curatenie si oamenii sa ramana productivi. Astfel, daca un dulap metalic ti se pare prea mare pentru un birou, ai putea incerca sa-l lasi pe coridor sau la intrare.

Acesta este un loc care poate fi inca usor accesibil si o sa ajungi la ceea ce ai amplasat foarte repede. In plus, politele de la un model cu usi glisante rezista adesea la greutati de pana la 65 de kilograme si la obiecte voluminoase. Suportii de reglare cu otel zincat asigura stabilitate, iar sistemul de siguranta este o inchidere de tip cilindru cu 2 chei. Asadar, stii sigur faptul ca persoanele neautorizate nu au sanse sa obtina acces.

  • Spatii industriale

Vopseaua acrilica pe un dulap metalic nu doar ca arata bine, dar prezinta un grad ridicat de rezistenta la coroziune, care este in conformitate cu normele A.S.T.M.B. Datorita tratamentului aplicat pe material, bacteriile si fungii nu afecteaza suprafata exterioara.

De asemenea, in mediile in care predomina umezeala, riscul de aparitiei a ruginii este unul minor. Unele dulapuri prezinta inclusiv rezistenta la caldura, ceea ce inseamna ca se poate lucra in continuare cu foc deschis. Protectia ignifuga este utila si impotriva incendiilor.

  • Locuinte personale

Daca o parte din munca se desfasoara de acasa, atunci poti pastra aici datele care sunt confidentiale. Achizitia unui dulap metalic pentru acasa poate fi o solutie si pentru cei care lucreaza cu diverse unelte sau isi doresc sa realizeze o amenajare in stil industrial. Acest produs se amplaseaza pe hol sau in balcon.

Alege un model cu 2 rafturi, deoarece se integreaza mai usor. Tine cont de faptul ca ai nevoie de ajutor specializat pentru montaj si sistemul din pachet este de tip cremaliera. Produsul a trecut probele necesare de rezistenta UNI de la CATAS, existand 2 certificari. Garantia ramane valabila timp de 24 de luni din momentul achizitiei si te ajuta sa treci peste evenimentele neplacute intr-un mod mai simplu.

De unde sa cumperi un dulap metalic cu usi glisante?

Alegerea unui dulap din aceasta categorie nu este deloc o sarcina usoara, deoarece majoritatea sunt scumpe. Totusi, este important sa pui accent pe calitate si sa optezi pentru modelele de la un furnizor de birotica si papetarie online ca Office Class. Poti efectua achizitia in 3 rate egale fara dobanda si dispui de livrare gratuita direct la usa!

Articol realizat de www.iagency.ro