O casa blindata cu produse de pe site-ul firmei Rulouriexterioare.ro

Masinile blindate sunt privite cu admiratie pentru securitatea celor care calatoresc cu ele. Caroseria, parbrizul si geamurile laterale sunt atat de sigure, incat nici glontul nu patrunde la cei aflati in cabina.

Masina poate trece prin apa, foc si fum si nu poate fi distrusa.

Masinile blindate care pot fi vazute in filme sau in operatiunile militare dificile au stat la baza conceptului de casa blindata.

O casa blindata este dotata cu rulouri exterioare , gandite sa acopere partea cea mai vulnerabila a unei locuinte. O usa solida si incuiata in fiecare seara sau cand proprietarii casei nu sunt acasa nu permite posibililor infractori sa patrunda prin efractie, dar geamurile pot fi sparte, daca nu sunt prevazute cu sisteme de protectie.

Rulourile exterioare acopera partea aceea prin care dusmanul din afara poate studia la adapostul intunericului pe cei din casa.

In timp ce pentru oameni, sunt utilizate rulourile exterioare, masinile sunt securizate cu usi garaj  automatizate.

Dar sistemul de aparare al casei nu foloseste numai ca paravan care nu permite vizualizarea din exterior in interior, ci prezinta urmatoarele avantaje pentru care rulourile exterioare din aluminiu sunt din ce in ce mai solicitate:

-izoleaza fonic. Dincolo de bariera fixata de acest sistem de securitate nu pot trece sunetele in dormitorul sau in sufrageria care are rulouri la geam.

Oamenii se pot intoarce de la schimbul al treilea si au nevoie sa doarma ziua. Pentru asta sunt rulourile de la geamuri. Ei nu vor auzi copiii ducandu-se la scoala, vecinele care se cearta pe strada in fata portii, zgomotele produse de masinile cae trec grabite si de soferii care claxoneaza nervos.

-ajuta la economii substantiale de bani si de resurse, fiind un sistem eficient de izolare termica. Vara aparatul de aer conditionat nu trebuie sa mai functioneze asa de mult, sa faca aerul din casa respirabil, fiindca in spatele rulourilor va fi racoare si umbra.

Iarna, dimpotriva, sistemul va contribui la conservarea caldurii scumpe si in acest mod cheltuielile legate de incalzirea casei vor fi cu 10% mai mici. Cum de s-a reusit aceasta performanta?

Prin experienta acumulata in cei 12 ani de activitate si prin munca de cercetare de calitate pe care specialistii magazinului au depus-o.