O apararea la standarde europene

In toate domeniile de activitate romanii tind sa atinga cele mai inalte standarde, fiindca sunt harnici, inteligenti si ambitiosi. Un avocat roman foarte bun cunoaste legislatia nationala, dar si notiuni de drept international, se exprima foarte bine in limba materna si la fel de bine in limba engleza.

Un proces inceput in Romania se poate termina la CEDO, de aceea aparatorul trebuie sa fie pregatit sa continue pledoaria in fata instantei europene.

Europenii apeleaza la CEDO cand se simt nedreptatiti de instantele din tarile lor, iar romanii au inceput si ei sa uzeze de acest drept. Multi dintre romani se intorc victoriosi de la CEDO, primind despagubiri substantiale din partea statului roman,  de aceea, cei care au probleme cu justitia din tara apeleaza tot mai mult la aceasta instanta sa li se faca dreptate.

Prin urmare, cine doreste un avocat foarte bun, care sa ii asigure o aparare solida in tara, cauta avocat Bucuresti care isi desfasoara activitatea la standarde europene.

In alegerea avocatului se aplica insa si alte criterii menite sa garanteze faptul ca procesul va fi castigat gratie apararii sale. Acestea sunt:

  1. Sa poata pleda in fata tuturor instantelor, in dosare variate si sa nu fie specializat pe un anumit segment juridic. Un avocat bun construieste o aparare solida si in procesele civile, si in cele penale, dar si in cele comerciale sau de alta natura. El trateaza cu seriozitate toate dosarele si studiaza legile pentru a se prezenta foarte bine si la procesele aparent usoare.
  2. Sa aiba experienta si un palmares bogat care sa o reflecte. Realizarile sale sa fie urmate de dovezi, fiindca in toate domeniile de activitate se procedeaza la fel.
  3. Sa fie disponibil si sa precizeze de la inceput onorariul ca persoana care ii solicita serviciile sa nu fie surprinsa.
  4. Sa fie fidel cauzei si clientului sau si sa ramana alaturi de el pana la sfarsitul procesului.

Recomandarile facute de internet sunt cele mai bune. Este de ajuns sa tasteze cineva avocati specializati CEDO si va fi directionat pe pagina firmei Consultanta-Cedo, acolo unde se afla datele de contact si informatii despre sotii Grigoriu.

Acesti specialisti de exceptie au intrat in Baroul din Bucuresti din anul 1998, deci isi desfasoara activitatea ca avocati de 23 de ani. In tara au castigat zeci de procese si numarul clientilor s-a marit datorita performantelor profesionale.

Specializarea in procese CEDO le-a oferit noi satisfactii. In acest moment, pe site-ul firmei infiintate de sotii Grigoriu sunt prezentate o parte dintre procesele castigate la CEDO, procese care au adus zeci de mii de euro despagubire din partea statului roman celor care au fost nedreptatiti.

Pentru acesti avocat drepturile omului sunt sfinte, de aceea lupta cu toata daruirea si priceperea lor pentru ele.

Rejudecarea unui proces la instanta europeana nu se obtine simplu. Mai intai, trebuie sa existe o hotarare definitiva data in Romania si sa se poata face o incadrare corecta a cazului, adica instantele sa fi incalcat un articol din Conventia privind Drepturile Omului. Pentru acest lucru sunt necesare pregatirea juridica si experienta.

Dupa ce se precizeaza articolul incalcat se realizeaza un rezumat al parcursului procesului in tara. Apoi se completeaza cererea de judecata si se asteapta raspunsul. Daca una dintre aceste conditii nu sunt indeplinite, dosarul este respins.

Pe site-ul casei de avocatura Grigorie&Grigoriu sunt afisate o parte dintre dosarele castigate la CEDO de acesti avocati.

In procesele castigate, sotii Grigoriu au invocat urmatoarele incalcari ale dreptului omului:

-incalcarea dreptului la aparare, prin refuzul instantei de a audia anumiti martori care puteau sa aduca mai multa lumina in cazul respectiv, iar condamnarea la inchisoare sa fie mai mica pentru ca ar fi corespuns unei alte incadrari;

-tratament inuman in arest. Omul plateste pentru incalcarea legii, dar acest lucru nu inseamna ca este total lipsit de drepturi si ca trebuie sa iasa traumatizat psihic sau bolnav din arest;

-falsificarea procesului-verbal de catre jandarmi si condamnarea persoanei respective la 5 ani inchisoare, fiind nevinovata;

-refuzul detinutului de a fi invoit pentru a participa la inmormantarea mamei sale cu toate ca se comportase exemplar si nu reprezenta un pericol pentru societate.

Pentru toate aceste incalcari ale drepturilor omului, sotii Grigoriu au pregatit atat de bine dosarul si pledoariile, incat clientii lor au obtinut despagubiri de zeci de mii de euro.

Sotii Grigoriu accepta sa ofere consultanta si sa apere pe oricine, fiind alaturi fara discriminare de clienti aflati in libertate si de clienti aflati in inchisoare.

O persoana care are nevoie de un avocat pentru un proces intern si care doreste sa isi asigure castig de cauza, angajeaza pe unul dintre sotii Grigoriu din urmatoarele motive serioase:

  1. Sunt avocati cotati foarte bine atat in tara, cat si in afara ei, respectiv la CEDO;
  2. Au experienta in fata tuturor instantelor;
  3. Au pus la punct multe dosare, iar apararea lor este fara greseala;
  4. In procesele castigate de clientii lor la CEDO au ramas alaturi de acestia pana si-au primit dezpagubirile din partea statului roman.

Datele de contact sunt pe site, insotite de numeroase informatii folositoare si de tarifele precizate transparent.

Cei care doresc o discutie intre patru ochi cu acesti avocati, se programeaza telefonic. Pot suna dupa ora 10 pana la ora 19, de luni pana vineri.

Avocatii care asigura castigarea drepturilor si victoria in proces nu sunt niciodata scumpi si merita toata pretuirea din lume.

Exista si un formular online pus la dispozitia celor care doresc sa solicita consultanta.