Nu subestima puterea unui masaj Tantric

Oamenii de stiinta au confirmat deja numeroase beneficii pe care un masaj le poate avea asupra sanatatii noastre generale. In aceasta perioada moderna in ritm rapid, cand stresul este insotitorul nostru de zi cu zi, este important sa ne rezervam timp pentru practicarea unor tehnici de ameliorare a stresului.

Desi masajul obisnuit al intregului corp este suficient de relaxant si poate reduce nivelul de stres la minimum, exista si alte tipuri de masaj care pot face o treaba si mai buna. Unul dintre ele este masajul tantric, care este inca un fel de tabu printre multi oameni din intreaga lume, in primul rand pentru ca a fost interpretat gresit. Masajul tantric este adesea considerat un simplu masaj erotic intre parteneri, care nu are niciun beneficiu asupra sanatatii. La goldtantriclondon.com clientii beneficiaza de masaje profesionale realizate de maseuze care stiu sa aplice tehnicile in mod corect si convingator!

Acest masaj functioneaza mai degraba la nivel de energie decat la o presiune fizica pura comuna pentru tipurile de masaj standard. Cu alte cuvinte, este un masaj pentru intregul corp care stimuleaza energia sexuala si o ajuta sa se miste in tot corpul. Accentul nu se pune pe destinatie, ci pe calatoria in sine – scopul este sa fii prezent si complet relaxat in timpul procesului.

Din pacate, deseori subestimam importanta ameliorarii stresului pentru calitatea generala a vietii. Cand ne simtim stresati, creierul nostru nu se poate concentra corect si incepem sa facem greseli chiar si in timpul activitatilor zilnice. Devenim neindemanatici, incepem sa uitam lucruri, iar concentrarea noastra este peste tot.

Masajul tantric este in primul rand acolo pentru a ne ajuta sa ne relaxam si sa uitam de tot stresul cu care ne confruntam in fiecare zi. Cheia acestei tehnici este o atingere blanda care este folosita pentru a produce dopamina si oxitocina – hormoni ai placerii si fericirii care sunt eliberati dupa contactul fizic cu o alta persoana la alegerea noastra.

Sanatatea mintala este strans legata de nivelul de stres, motiv pentru care poti ucide doua pasari dintr-o singura piatra incercand masajul tantric. Dupa cum am mentionat anterior, creierul tau poate functiona corect atunci cand esti relaxat si nu te simti stresat.

Prin reducerea stresului, ne imbunatatim sanatatea mintala si incetam sa ne concentram asupra lucrurilor neimportante asupra carora nu avem control. Pe masura ce masajul tantric ne expune la o mare placere, starea noastra de spirit se imbunatateste si functiile cognitive incep sa revina la normal.

In consecinta, cand suntem mai fericiti, mintea noastra este limpede si putem lua decizii mai bune. De asemenea, performam mai bine la locul de munca pe masura ce invatam sa ne concentram pe deplin pe fiecare moment al zilei.

Masajul tantric iti poate imbunatati semnificativ viata sexuala. Aceasta tehnica este creata pentru a te ajuta sa iti cunosti mai bine corpul si sa iti explorezi sexualitatea.

Deoarece implica o anumita tehnica de respiratie, te poate ajuta sa te relaxezi si sa te simti mai putin timid sa incerci toate lucrurile despre care nu stiai niciodata ca iti plac. Mai mult decat atat, satisfactia este prelungita deoarece scopul este sa-ti folosesti energia pentru a simti placere pe tot parcursul procesului si nu numai la sfarsitul masajului. In cele din urma, pe langa beneficiile spirituale si mentale, masajul tantric are si castiguri practice – ne ajuta sa scapam de toxinele care se acumuleaza in corpul nostru datorita junk food, bauturilor nesanatoase, inactivitate si stresului de atatea ori mentionat.

Masajul ne poate ajuta corpurile sa se elibereze de toate acele toxine nedorite. Retine ca acest lucru se va intampla odata ce ajungi la punctul culminant, ceea ce inseamna ca vei fi complet improspatat – atat fizic, cat si mental. Fiecare fiinta umana are blocaje, iar cauza principala si esenta pot varia de la persoana la persoana. Multi presupun ca blocajele provin dintr-un anumit grad de trauma sau experienta extrem de stresanta si, desi aceasta poate fi o singura sursa, nu este singura. Blocajele pot proveni si din experientele si obiceiurile de zi cu zi, de rutina.

Experientele sau actiunile noastre nu devin imediat o amprenta, desigur, deoarece acest lucru necesita timp. Cu toate acestea, cu cat repetam mai mult un anumit tipar sau comportament, cream o „samanta” de potential care se depune in structurile noastre fizice si energetice.

Cu cat hranim mai mult aceasta „samanta”, constient sau inconstient prin actiunile noastre, cu atat ea creste si devine mai aparte de ceea ce suntem. Manifestarea sa interioara devine o proiectie spre exterior.

Daca samanta este de natura negativa sau daunatoare, putem incepe sa ne confruntam cu diverse probleme, cum ar fi probleme de sanatate, instabilitate emotionala, depresie, anxietate, confuzie mentala, nemultumire in viata, disfunctie sexuala si multe altele.

Rareori relationam astfel de lucruri cu un anumit obicei sau model pe care il traim in viata noastra de zi cu zi. Acesta este ceea ce numim blocaj. Terapia de masaj Tantra este intr-adevar unica si nu este comparabila cu nicio alta forma sau ramura de masaj – este intr-o clasa proprie. Ea provine din traditia Tantrei, un sistem cuprinzator si spiritual care este definit de stiinta si legile energiei.

Prin urmare, fidel numelui sau, Tantra Massage este o forma sofisticata de masaj care incorporeaza utilizarea energiei – energia terapeutului care administreaza masajul, precum si un anumit tip de energie puternica care este innascuta in noi toti.