Mod de preparare insecticid Coragen

Coragen ofera o protectie excelenta a culturii si actioneaza rapid asupra oualor, larvelor si adultilor, daunatorii nemaiputand sa se hraneasca dupa ce iau contact cu Coragen. Este un podus eficient si de durata insa este nevoie sa te asiguri ca ai facut dilutia corect pentru ca el sa aiba efect.

Cum se prepara Coragen?

Pentru preparare Coragen este foarte important sa determini larva pe care vrei sa o elimini si tipul acesteia. Spre exemplu, pentru molia vitei de vie vei avea nevoie de o doza de 150 – 175 ml / ha care se vor dilua in 10l de apa / 100 mp. Pentru viermele merele, omida marmorata si minier circular vei avea nevoie de 150 ml/ha la 15 l apa pe 100 mp. Pentru Gandacul de colorado ai nevoie de intre 50 si 62.5 ml/ha la 15 l apa pe 250 mp.

Alege produsele corect si creaza corespunzator dilutia pentru a te asigura ca are efect. Coragen poate fi folosit pentru plante precum alun, ardei, bostan, cais, castraveti, ceapa, cires, dovleac, gogosari, fasole, mar, gutui, morcovi, par, prun, soia, telina, varza, vinete si visin. In functie de culturile pe care le ai poate fi suficient singur sau in combinatie cu alte solutii. Nu lasa ca culturile tale sa fie infestate pentru ca exista riscul de a le distruge complet si de a pierde intreaga productie din an din cauza insectelor.

 

Pentru a utiliza insecticide in mod sigur si eficient, recomandam urmatoarele

  • Daca aveti nevoie de un insecticid pentru gestionarea infestarii de insecte in gradina sau in locuinta, cel mai indicat este sa consultati un specialist in domeniu, cum ar fi un agronom sau un expert in combaterea daunatorilor. Acestia va pot oferi informatii despre insecticidele potrivite pentru situatia dvs. specifica si va pot ghida in utilizarea corecta a acestora.
  • Cand achizitionati un insecticid, asigurati-va ca este un produs autorizat si inregistrat conform legislatiei in vigoare. Aceste produse sunt supuse testelor si reglementarilor pentru a se asigura ca sunt sigure pentru utilizare si au efectul dorit in gestionarea daunatorilor.
  • Fiecare insecticid vine cu instructiuni detaliate privind dozajul, modul de aplicare si precautiile de siguranta. Este important sa cititi si sa urmati cu atentie aceste instructiuni. In special, acordati atentie timpului de asteptare intre aplicare si recoltare, pentru a evita consumul de produse contaminate.
  • Inainte de manipularea si aplicarea insecticidului, asigurati-va ca va protejati corespunzator. Utilizati echipament de protectie personala, cum ar fi manusi, ochelari de protectie si masti, pentru a evita contactul direct cu substanta chimica si inhalarea vaporiilor.
  • Dupa utilizare, depozitati insecticidul intr-un loc sigur, in conformitate cu instructiunile de pe eticheta. In niciun caz nu aruncati resturile de insecticid in canalizare sau in mediul inconjurator. Informati-va cu privire la modalitatile corecte de eliminare a produselor chimice in zona dvs.
  • Retineti ca utilizarea insecticidelor trebuie sa fie in concordanta cu reglementarile si legislatia locala in vigoare. Respectarea normelor de siguranta si utilizarea corecta a insecticidelor va ajuta la protejarea sanatatii umane si a mediului inconjuator, precum si a animalelor.