Masinile de spalat industriale sunt proiectate pentru utilizare intensa. Iata ce dotari au

In functie de anvergura business-ului dumneavoastra, puteti investi in modele de masini de spalat industriale cu diverse dotari, care sa usureze procesele de munca specifice domeniului in care activati. In ofertele producatorilor, veti gasi echipamente special concepute pentru intreprinderile mici cu un buget sensibil, dar si pentru cele medii sau mari dispuse sa aloce un buget consistent acestui tip de achizitii.

Fie ca detineti sau conduceti o unitate HoReCa, fie orice alta unitate dintr-o industrie in care este nevoie de articole de spalat profesionale, asa cum sunt cele din oferta Fresco Expert, veti beneficia de design-ul modern al acestora si de caracteristicile de ultima generatie, axate pe un consum redus de apa si energie. Clasificarea echipamentelor pe diferite categorii va va face alegerea mai usoara, putand lua decizia cea mai corecta pentru business-ul pe care il desfasurati.

Veti remarca, astfel, masini de spalat industriale cu turatie de stoarcere mare, medie sau normala, fabricate pe linia 4000, 5000, 6000 sau MyPro si cu posibilitatea de incarcare a cuvei cu cantitati intre 7 – 14 kg, 20 – 35 kg, 45 – 70 kg si 90 – 120 kg. De asemenea, modelele cu incarcare frontala sau cele echipate cu bariera igienica va vor atrage garantat interesul, acestea fiind printre cele mai solicitate in randul cumparatorilor.

masini de spalat profesionale (1)
masini de spalat profesionale 

Modele axate pe un consum cat mai mic de resurse

Dotarile inteligente de care puteti beneficia la aceste modele va vor ajuta sa aveti un consum redus de apa, energie si detergenti, aspect deosebit de important, mai ales in situatia economica pe care o traverseaza omenirea in prezent. Noile echipamente comerciale din Linia 6000 sunt proiectate pentru un consum redus de resurse si pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare. Design-ul ergonomic are o abordare centrata pe experienta unica a utilizatorului si vine cu caracteristici inovatoare in scopul de a contribui la economisirea banilor si timpului.

Modelele moderne de masini de spalat industriale permit spalarea si uscarea unor cantitati mari de rufe intr-un timp scurt si ofera posibilitatea supravegherii starii si performantei de oriunde. In plus, dozarea cu detergent se poate face fie manual, fie automat, iar procesarea rufelor se poate efectua intr-un singur ciclu, datorita capacitatilor generoase de incarcare, avand cele mai bune rezultate de spalare si ingrijire a hainelor.

Cu clasa energetica A+++ veti economisi bani si energie! Capacitatea ridicata de extractie determina o uscare rapida, iar programele de lucru prestabilite satisfac orice cerinta. Instalarea flexibila si durata de viata extra lunga sunt avantaje majore de care veti beneficia.

De la A la Z, toate dotarile au scopul de a va usura viata

Usile exterioare mari, cu deschidere de pana la 180 de grade, permit incarcarea si descarcarea rufelor mai usor ca niciodata. Containerele pentru detergenti sunt compartimentate optim atat pentru utilizarea agentilor de curatare lichizi, cat si a celor sub forma de pulberi. De asemenea, sistemele de cantarire integrate optimizeaza operatiunile de incarcare, fara a mai exista riscul de suprasolicitare a echipamentelor.

Modelele de masini de spalat industriale de ultima generatie ofera un pachet bogat de avantaje, detaliile tehnice vizate depasind orice asteptari. Astfel, sistemele pneumatice de blocare si deblocare automata a usilor exterioare pentru siguranta maxima a utilizatorilor, cele mai mari usi de acces la tamburul interior de pe piata, descarcarea gravitationala, panoul de control al programarii intuitive, ecranele tactile, cititorul de carduri, suspensiile pneumatice pentru vibratii minime, pH-metru-ul integrat, supapa de titrare pentru prelevarea de mostre, a 3-a supapa de alimentare cu apa dedurizata sau reciclata si o a doua scurgere pentru reutilizarea apei sunt printre dotarile de top la ora actuala.

Alegeti, asadar, sa investiti in masini de spalat industriale profesionale, iar costurile si consumul de resurse vor fi reduse considerabil!