Incheiere conventii comerciale Iasi in termeni echitabili

Cand vine vorba de colaborarea oamenilor intre ei, de calatorii si de schimburi comerciale parca granitele dintre statele lumii s-au desfiintat. Cine ar fi crezut ca in spatiul european sa se poata trece asa de usor doar cu buletinul. Inainte, in anumite state nu se putea duce nici cu pasaport!

Libertatea a facilitat dezvoltarea comertului exterior si a schimbului de servicii intre firme din tari diferite. Romanii vand in afara ceea ce se produce numai la ei in tara si primesc din afara produse care nu se pot realiza aici. Cand este vorba de bani, oricat de bun ar fi renumele unui partener de afaceri, acesta nu poate fi luat pe incredere, ci se impune incheiere conventii comerciale Iasi in prezenta unui avocat care cunoaste perfect legile comerciale romanesti, dar si pe cele din afara tarii.

Conventia comerciala reprezinta umbrela purtata in geanta care in caz de ploaie este scoasa si folosita protector. Ea este asemenea unui act de vanzare-cumparare care arata ca in schimbul banilor, cumparatorul a dobandit imobilul sau terenul respectiv si ca nimeni nu ii poate tulbura posesia.

Un popas pe site-ul Casei de Avocatura Smaranda Colta reprezinta un pas mare catre incheierea unei conventii comerciale echitabile de ambele parti.

Smaranda Colta are in lista de servicii procese/proceduri legate de dreptul comercial si o experienta indelungata in acest domeniu. Multe companii din Iasi si multe firme din tara au solicitat incheierea de conventii comerciale cu partenerii lor de afaceri.

Avocata Smaranda Colta imbina cunostintele teoretice acumulate in numerosii ani de studii cu experienta si munca titanica, raportand totul la valorile la care nu renunta si asa obtine succes dupa succes.

Facultatea de Drept a absolvit-o cu medie foarte mare si s-a inscris repede si la masterat, constienta fiind de necesitatea continuitatii studiilor. Dreptul este un domeniu greu si vast si numai un studiu indelungat permite unui specialist sa faca fata tuturor provocarilor care apar in cadrul proceselor sau al consultanței juridice.

Smaranda Colta nu s-a oprit nici dupa sustinerea lucrarii de dizertatie, ci s-a inscris la doctorat, continuand munca stiintifica. Pentru a obtine titlul de doctor a scris numeroase articole in reviste stiintifice de prestigiu. Toate aceste amanunte sunt garantii ca doamna va reprezenta cu succes o firma in litigii comerciale, daca va fi cazul, va oferi consultanta in vederea punerii la punct a conventiilor comerciale si va oferi suport si in cadrul negocierilor, daca va fi nevoie.

In ceea ce priveste valorile, increderea este plasata in topul preferintelor doamnei avocat. Ea pleaca de la axioma conform careia intre avocat si clientul acestuia nu exista secrete pe care aparatorul sa le afle in fata instantei, fiindca acest lucru ar fi dezarmant.

Al doilea crez profesional se refera la tratarea personalizata a fiecarui caz in parte. Specialista considera ca fiecare caz trebuie tratat cu maxima seriozitate si niciodata nu aplica retete prefabricate, pornind de la prejudecata ca nimic nu este nou sub soare.

De fapt, insasi colaborarea cu oameni diferiti implica raportarea la personalitatile acestora. Din profesionalism, Smaranda Colta nu refuza pe nimeni niciodata, mai ales ca ii plac provocarile. Serviciile sale, diversificate, de altfel, se impart in urmatoarele categorii mari:

-consultanta juridica, aceasta etapa reprezentand primul pas al colaborarii.

-reprezentare in cadrul negocierilor.

-apararea in instanta, indiferent de tipul procesului/dosarului.

-radiere firma/insolventa firma.

-obtinerea rejudecarii unui proces la CEDO si reprezentare in fata instantei europene.

Orice persoana care are nevoie de un avocat, gaseste sfaturi utile pe site-ul acestei case de avocatura ca alegerea sa fie corecta. Cine are nevoie de un sfat de natura juridica il obtine in cadrul consultantei pentru care nu este obligatorie deplasarea de la domiciliu. Este suficient ca omul sa intre pe site-ul prezentat mai sus, sa isi noteze datele de contact, sa solicite consultanta, apoi sa achite onorariul si dupa aceea primeste sfaturile necesare pentru a obtine dreptatea. In acest mod se castiga bani si timp la fel cum se castiga cand avocatul este insarcinat cu radierea firmei sau cu obtinerea insolventei.

In prezent, nu mai este timp de pierdut nici in cazul procedurilor CEDO, fiindca exista un termen in care romanii se pot adresa Curtii Europene de Justitie. Un recurs, un proces iminent, o amenda ce trebuie  contestata sunt operatiuni prioritare care nu admit amanare. Orice amanare inseamna pierdere.

Smaranda Colta a reprezentat numerosi ieseni in procese de drept civil cu maxima daruire si responsabilitate. Apararea dreptatii reprezinta idealul pentru care s-a pregatit intens atatia ani din viata.

Ea apara consumatorii de credite de abuzurile bancilor si toti consumatorii care nu primesc serviciile pentru care au achitat tarifele stabilite de furnizori.

Este nedrept ca regulile sa fie schimbate abuziv in timpul jocului, iar consumatorul de credite sa nu mai poata sa isi achite datoria! Aceasta presiune financiara ii poate provoca imbolnaviri grave.

Un avocat bun este empatic si intelege supararea clientului sau, de aceea va folosi un ton incurajator in cadrul dialogului cu acesta. Smaranda Colta se gandeste la oamenii pe care ii apara, la oamenii pentru care lupta sa le redobandeasca drepturile, de aceea succesul sau este asa de mare.

Raspunsurile la solicitarile clientilor sunt prompte, totdeauna se incadreaza in timp, iar colaborarea are la baza onestitatea. Oamenii au nevoie de justitie, dar fara un avocat loial in fata instantei sunt vulnerabili, dezorientati, nu inteleg ceea ce li se spune, fiindca li se comunica in limbaj juridic.

Dreptatea este un lucru sfant care trebuie sa fie aparat cu orice pret.