Incheiati o polita din timp si veti beneficia de o pensie mai buna

Oamenii realisti sunt preocupati ca pensia lor sa fie mai mare si de aceea lupta pentru un salariu mai mare. Pentru asta recurg la tot felul de strategii. Acestea sunt: ore in plus chiar si in zilele libere. Sunt oameni care prefera sa munceasca si in zilele de sambata si duminca sau in sarbatorile legale pentru un salariu mai mare care atrage la randul sau o pensie mai mare.

Suprasolicitarea poate insa sa cauzeze boli. Pretul pentru pensia mai mare se dovedeste prea scump, in acest mod.

Alte sporuri se obtin prin forme superioare de pregatire, cum ar fi: doctoratul, diferite cursuri si lupta pentru prime sau sporuri salariale.

Toate acestea implica multa munca si mult efort. Exista si persoane care lucreaza la mai multe schimburi, pe mai multe posturi tot in acest scop.

Ca profesor, orice ora in plus fata de norma saptamanala care implica multa munca acasa genereaza oboseala. Dupa cum se stie, un cadru didactic isi pregateste atent lectiile, corecteaza caiete, lucreaza la scenariile didactice si alege eficient strategiile folosite la activitatile didactice.

Sunt profesori care au 8 ore in plus pe saptamana, sa obtina venituri multumitoare si sa isi asigure si pensii decente.

Un medic poate face garzi multe, fiindca sunt bine platite, dar nimeni nu risca sa se imbolnaveasca, fiindca dupa o noapte de nesomn, urmeaza o zi intreaga de lucru.

In plus, oamenii ar trebui sa acorde mai multa atentie celor dragi, adica sa petreaca mai mult cu partenerii de viata si cu copiii. Este nedrept ca ei aleg sa isi lase copiii la gradinita cu program prelungit sau sa ii lase cu bona pentru un salariu mai mare si pentru o pensie mai mare!

Exista insa o cale mult mai usoara si mai eleganta decat supraaglomerarea oamenilor: pensia facultativa mediata de OVB.

Cu cat veti incheia o polita mai din timp, cu atat sansele de a beneficia de o pensie mai bună sunt mai mari, deci esential este ca oamenii sa se decida cu multi ani inaintea pensionarii sa isi faca si pensie facultativa.

OVB mediaza pensia facultativa in favoarea clientilor pentru ca la banii pe care asiguratii ii vireaza luna de luna se strang si dobanzi si beneficii rezultate din plasamente avantajoase.

Cine este OVB si de ce merita increderea oamenilor?

  1. OVB este una dintre cele mai mari si mai longevive companii de mediere a asigurarilor din lume. Sunt 50 de ani de cand ea actioneaza neintrerupt in lumea intreaga si 17 ani de la aparitia pe piata din Romania.
  2. In spatele acestei companii stau 100 de parteneri puternici, capabili sa achite mii de asigurari si sa aiba grija de banii clientilor cu responsabilitate.
  3. OVB inseamna peste 3 milioane de clienti multumiti, iar numarul acestora creste considerabil.
  4. OVB inseamna multi experti financiari pregatiti sa ofere consultanta gratuita si sa medieze asigurarile potrivite fiecarui client.

Oamenii care calatoresc frecvent in afara tarii, cu avionul si care lucreaza la mii de kilometri de casa isi dau seama ca au nevoie de asigurare de viata. Ei sunt lucizi si isi iubesc apartinatorii atat de mult, incat, daca prin absurd isi pierd vietile departe de tara, asigurarea de viata sa permita repatrierea lor gratuita si asigurarea veniturilor familiei pentru mai mult timp.

Observatia este valabila si pentru minerii care lucreaza in conditii extreme si care se pot trezi si cu boli profesionale, dar in cazul lor, asigurarea de viata poate fi inlocuita cu asigurarea de sanatate.

Asigurarile sunt importante toate si nu se stie cand va fi nevoie de ele.

Asigurarea locuintei este o dovada de intelepciune, fiindca in ultimul timp multe case au fost distruse de fenomene meteo extreme: inundatii, cutremure, vant puternic care ia acoperisul si il duce departe.

Este posibil ca locuinta sa fie distrusa si de o explozie sau de un incendiu. Asigurarea de locuinta acopera o mare parte a sumelor din care se vor face reparatiile acesteia, dar si valoarea bunurilor distruse din ea.

Speranta de viata a romanilor este in continuua crestere si oamenii trebuie sa isi ia masuri de precautie sa aiba o viata decenta in momentul pensionarii.

Pensionarii sunt vulnerabili, lipsiti de puteri si pe fondul acestor transformari, nevoia lor de bani creste.

Tineretul ar trebui sa se gandeasca serios sa stranga cat mai multi bani pentru pensii facultative, fiindca in acest mod vor ajunge la o pensie decenta, cand va veni vremea.

Tinerii castiga bine si cheltuiesc mult, de aceea 50 sau 80 de lei nu se vor observa, in plus, banii acestia vor fi investiti cu succes.

In functie de asteptarile oamenilor din perioada de pensionare poate fi aleasa si suma ce va fi directionata. Expertii OVB stiu sa consilieze clientii sa planifice totul atent. Ei pot face o estimare pe termen lung ca toata lumea sa fie multumita pe deplin.

Pensionarii fericiti nu au trudit din greu, sa se imbolnaveasca inainte de pensionare, ci au facut alegeri corecte: au contactat din timp expertii OVB pentru asigurarea de pensie facultativa.

Ar fi bine ca si cititorii acestui material sa se gandeasca serios ca vor ajunge la varsta pensionarii si sa solicite o pensie facultativa.

Asigurarea de pensie facultativa este cea mai avantajoasa si eficienta metoda de economisire, dupa cum si asigurarea de sanatate este o demonstratie materiala, palpabila a spiritului de prevedere al omului.

OVB sustine omul prevazator orientandu-i alegerile in viata si ajutandu-l sa isi indeplineasca dorintele.

Cine apeleaza cu incredere la acesti experti financiari va avea o batranete linistita si imbelsugata.