In materie de videochat, Bucuresti este plin atat de oferte promitatoare, cat si de capcane!

Domeniul industriei de divertisment online pentru adulti cunoaste o dezvoltare continua si toata lumea a aflat despre castigurile impresionante pe care le obtin cele mai bune modele. Prin urmare, numarul fetelor interesate de o astfel de cariera este, la randul sau, in continua crestere.

Oferta existenta in materie de videochat Bucuresti este bogata si diversa, dar nu toate studiourile sunt de incredere. Exista mari diferente intre o companie cu experienta in domeniu, care le asigura fetelor cele mai bune conditii si sprijinul unei echipe de specialisti, si o firma aflata la inceput, cu resurse si posibilitati limitate.

Tocmai de aceea, pentru a avea succes inca de la inceput, este important sa faci alegerea potrivita. Iata cateva studiouri de videochat din Bucuresti de la www.studio20.ro unde cu siguranta nu vei da gres, ci vei beneficia de cele mai bune conditii!

Studio20 Unirii

Motto-ul echipei care lucreaza in acest studio de videochat din Bucuresti este „Excelam impreuna!“. Modelele beneficiaza de intregul sprijin de care au nevoie, incepand cu training oferit de colege mai experimentate si continuand cu accesul la cursuri gratuite individuale de limba engleza, de cultura generala si de machiaj. Sprijinul financiar este, la randul sau, consistent. Timp de 3 luni de zile, beneficiaza de un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, iar in paralel sunt ajutate cu bani sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj.

videochat

Locatia in sine este una impresionanta, ocupand peste 1 500 de metri patrati din cladirea City Business Center, aflata pe strada Nerva Traian, numarul 3. Pe langa cele 35 de camere tematice, exista si zone de relaxare cu cafenea, restaurant, bucatarie, zona de make-up, masaj si jacuzzi.

Studio20 Victoriei

Iata un alt studio de videochat din Bucuresti situat intr-o zona centrala a capitalei! Este vorba despre doua tronsoane diferite, cu suprafata de 700 de metri patrati, ale cladirii Victoria Business Center, unul cu vedere chiar spre Piata Victoriei, iar celalalt spre strada Buzesti.

Aici exista 20 de spatii de lucru, cu o suprafata medie de 25 de metri patrati si dotate cu aparatura de ultima generatie. Fiecare dintre ele este amenajat astfel incat sa permita implinirea diferitelor fantezii ale membrilor acelor site-uri videochat. Exista, prin urmare, dormitoare romantice, biblioteci, birouri, bucatarie sau dus, toate pregatite pentru streaming.

Studio20 Double D

Acest studio de videochat din Bucuresti reprezinta cea mai buna dovada a modului in care poti sa avansezi in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti. Intr-adevar, managerii sunt doua foste modele, care au obtinut succes international si au castigat sume foarte mari de bani cu pseudonimele de Raquelle Diva si Devious Angel.

Odata ce si-au indeplinit visurile, Oli si Devi au decis ca a venit momentul sa deschida propriul studio, unde sa le impartaseasca tuturor doritoarelor cunostintele acumulate de-a lungul timpului in domeniu. Exemplul lor demonstreaza ca, prin munca, seriozitate si pasiune, poti ajunge sa ai propria afacere si nivelul de trai dorit intotdeauna.

Daca te gandesti sa incepi o cariera ca model de videochat Bucuresti, acorda cea mai mare atentie locatiei alese! Este o decizie care poate sa accelereze obtinerea succesului dorit!