Iata care sunt cele mai potrivite obiecte care pot fi pastrate intr-un dulap metalic ignifug!

Cu siguranta ai anumite obiecte la care tii foarte mult si pe care nu vrei sa le pierzi niciodata. Poate ca unele dintre ele au valoare sentimentala, precum cadouri primite de la persoane dragi sau diferite lucruri care iti amintesc de perioada copilariei.

Altele sunt valoroase nu numai pentru tine, ci ti-ar permite sa obtii un profit insemnat, daca le-ai scoate la vanzare. Ele reprezinta in acelasi timp o investitie si pot sa te ajute, daca la un moment dat ai nevoie urgenta de bani.

La fel stau lucrurile si cu documentele casei sau cu cele personale. Cand ai o firma, intelegi si mai bine cat de important este ca actele sa fie mereu in ordine si sa nu se piarda, indiferent ce se intampla.

Pentru pastrarea tuturor acestor categorii de obiecte si documente, este recomandata cumpararea unui dulap metalic ignifug din oferta www.viamond.ro. Acesta rezista nu numai la socuri, la inundatii sau la schimbari de temperatura, ci si la incendii. Datorita materialului din care este produs si modului in care a fost tratat, te asigura ca nici macar focul nu va distruge lucrurile tale de valoare!

Iata unele dintre cele mai apreciate modele de dulap metalic ignifug care se gasesc acum pe piata, in conditii deosebit de avantajoase din punctul de vedere al raportului calitate-pret!

Dulap metalic ignifug F1200 cu 4 rafturi

Produsul se remarca in primul rand printr-o rezistenta de maximum 6 ore la foc deschis. Acest lucru este posibil datorita structurii din tabla de otel de calitatea I, cu o grosime de 40 de milimetri. Usile sunt prevazute, de asemenea, cu placi izolatoare cu grosimea de 25 de milimetri, ignifuge conform standardului DIN4102.

Obiectul de mobilier are patru rafturi cu inaltime reglabila si beneficiaza de un sistem de inchidere in cinci puncte: sus, jos si trei in mijloc cu tije de blocare intarite. In plus, este dotat si cu balama speciala, intarita atat in partea superioara, cat si in partea inferioara.

Vopsit prin pulverizare electrostatica, acest model de dulap metalic este disponibil in doua nuante: gri antracit si gri deschis. Se livreaza complet asamblat, astfel incat te scuteste de efortul de a fixa personal tot felul de piese si de suruburi.

Latimea este de 1.200 de milimetri, adancimea de 500 de milimetri, iar inaltimea de 1.950 de milimetri. Beneficiaza de garantie pentru un interval de timp de 3 ani, insa durata sa de viata este mult superioara.

Dulap metalic ignifug termorezistent cu 3 rafturi

Produsul este realizat din tabla de otel calitatea I si prevazut cu un perete dublu, cu strat termoizolant de 50 de milimetri. In zonele neetanse este plasat un material care, in caz de incendiu sau la temperaturi inalte, se dilata si, in acest fel, obtureaza calea aerului care ar putea sa alimenteze focul.

Cele 3 rafturi se pot regla pe inaltime la fiecare 50 de milimetri. Produsul are urmatoarele dimensiuni: latime de 850 de milimetri, adancime de 600 de milimetri si inaltime de 1.600 de milimetri. Dotat cu doua usi, se livreaza complet asamblat.

Cu modelul potrivit de dulap metalic, esti sigur ca documentele importante si obiectele de valoare se afla intotdeauna in siguranta.