Husele și carcasele au evoluat o dată cu telefoanele

La fel cum smartphone-urile au devenit din ce în ce mai ușoare și mai subțiri având nevoie de o protecție superioară împotriva deteriorării, husele și carcasele s-au îmbunătătit pentru a preveni aceste slăbicuni ale telefoanelor moderne.

Descoperă cele 5 sfaturi pentru a-l proteja de caldură și umiditate cu huse de telefon și nu numai. La fel ca și corpul tău, telefonul tău mobil este foarte sensibil la variațiile de temperatură. Iarna, nu este neobișnuit ca smartphone-ul să se oprească singur dacă temperaturile scad sub 0° iar vara de la expunerea la soare ecranul poate deveni instabil și bateria poate fi deteriorată, De cele mai multe ori, aceste disfuncții sunt din fericire doar temporare. Cu toate acestea, dacă nu ai grijă de el în timpul expunerilor lungi la soare și căldură, bateria telefonului poate suferi daune ireparabile.

Oprește smartphone-ul dacă ea fost expus la soare

Dacă smartphone-ul s-a oprit după ce a fost expus la căldură pentru o lungă perioadă de timp, nu continua să îl repornești. Bateria sa este temporar scoasă din funcțiune. La fel, dacă în timpul unei plimbări prin soare, îți dați seama că bateria smartphone-ului scade anormal, oprește-l. Această acțiune îl poate proteja de daune permanente.

Investește într-o husă care îl va proteja de frig

Dacă intenționezi să pleci în vacanță în Alpii Elvețieni sau să schiezi în Austria și nu dorești să renunți la noul tău telefon strălucitor, ai face bine să investești într-o carcasă sau huse telefoane Etuo. Există multe modele pe piață care pot asigura integritatea dispozitivului tău mobil și îl pot proteja de apă și frig.

Bucură-te de un ceas conectat sau de căști inteligente

Dorești să rămâi conectat, să primești apeluri și să răspunzi la mesaje chiar și atunci când mergi prin soare sau zăpadă? Așadar, investește într-un ceas conectat sau în căști inteligente. Datorită unui ceas inteligent, vei putea consulta și trimite mesaje fără a fi nevoie să scoți smartphone-ul din buzunarul hainei. Rezultatul este același dacă preferi căștile inteligente.

Lasă smartphone-ul să se usuce

Ești îngrijorat că smartphone-ul tău a fost afectat de ploaie în timpul unei plimbări? De îndată ce ajungi acasă, vei încerca să-l usuci așezându-l pe un radiator sau folosind un uscător de păr? Nu face această mare greșeală. Nu încerca să accelerezi încălzirea telefonului smartphone.

Lasă-l să se climatizeze la temperatura camerei într-un mediu uscat. La fel, dacă îți faci griji că umezeala se poate infiltra în structura sa, pune-i neapărat o husă de telefon.

Protejează-ți bine smartphone-ul împotriva umidității

După cum am amintit mai sus, zăpada este în cele din urmă doar apă. Prin urmare, dacă smartphone-ul intră în contact cu zăpada, apa poate intra în structura sa. Dacă observi că mucegaiul crește sub ecranul tactil, oprelte smartphone-ul. Din nou, nu încerca să îl usuci cât mai repede posibil cu un uscător de păr, radiator sau orice flacără. Aștesptă doar să se usuce înainte de a încerca să-l repornești. În același sens, protejează-l cu o husă impermeabilă înainte de a ieși în zăpadă.