Ghid pentru alegerea extensiilor

Extensiile de gene sunt cunoscute publicului larg si ca gene false. Genele de calitate sunt realizate din matase, blana de nurca sau pot fi gene sintetice usoare, ce vor fi aplicate direct pe gene naturale. Extensiile sunt aplicate folosind un adeziv semipermanent de catre un profesionist in aplicarea genelor false.

In plus, extensiile sunt aplicate mai ales pe linia superioara a genelor si sunt aplicate fie in  manunchi, fie in forma de evantai, fie individual.

Cand utilizati extensii de gene, mai ales daca este prima data, s-ar putea sa va temeti de rezultate nenaturale sau de reactiile alergice pe care le puteti avea. Acesta este motivul pentru care este necesar sa luati in considerare toti factorii inainte de a utiliza extensii pentru a obtine aspectul dorit.

Cum alegeti cele mai potrivite gene false?

Extensiile sunt disponibile in diferite materiale, lungimi, volume si bucle. Dupa cum ati mentionat mai sus, este necesar sa acordati atentie fiecaruia dintre acesti factori pentru a obtine cele mai bune rezultate.

In principal, materialele folosite la realizarea extensiilor sunt matasea, parul de nurca, sau pot fi sintetice, asa cum am spus mai sus. Intrati pe Mira Beauty pentru a va alege tipul de gene dorit.

Inainte de aplicarea extensiilor sunt:

Alegerea lungimii gresite a extensiilor v-ar putea deteriora genele naturale. In plus, va vor face sa va simtiti inconfortabil si s-ar putea sa aratati nu prea glam.

Genele ar putea fi, de asemenea, prea grele, impiedicad astfel foliculii genelor sa genereze gene sanatoase noi. Prin urmare, atunci cand alegeti extensii, regula generala este ca extensiile ar trebui sa fie cu 3mm-5mm mai lungi decat genele dvs. naturale.

Mai mult, diametrul extensiilor ar trebui sa fie cat mai aproape de diametrul genelor naturale. Cu cat diametrul este mai gros decat cel al genelor naturale, cu atat schimbarea va fi mai drastica.

Deci, daca doriti sa obtineti un aspect dramatic cu extensii de gene lungi, alegeti un diametru mai subtire. In acest fel, puteti reduce greutatea si puteti atinge echilibrul.

Volumul extensiei

Genele de volum si-au castigat popularitatea in 2010. Oamenii isi doreau mai mult decat gene ondulate si cu volum. Volumul se realizeaza prin aplicarea mai multor extensii pe o singura pleoapa. Expertul in aplicarea genelor false va sti cum sa faca acest lucru.

Cu toate acestea, fiecare extensie este mai usoara si mai subtire decat cea precedenta. Genele folosite in acest caz sunt extrem de usoare. Prin urmare, veti avea gene dense fara a va deteriora genele naturale.

Ce factori ar trebui sa va ghideze sa alegeti genele potrivite?

Este sigur sa spunem ca alegerea genelor false potrivite dintre numeroasele disponibile pe piata este mai usor de spus decat de facut. Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui sa lucrati cu un stilist cu experienta. Alte considerații pe care trebuie să le aveți în vedere pentru a alege extensiile de gene perfecte includ:

Cel mai bun look pentru ochii dvs. – Ca orice alt produs pentru ochi, nu există extensii de gene standard care să se potrivească tuturor tipurilor de ochi. De exemplu, extensiile de gene pe care le va folosi o persoană cu ochi rotunzi ar putea să nu arate bine la o femeie cu ochi migdalati.

Mărimea ochilor – Ochii sunt mici, mari sau medii?

Orientarea ochilor – Poate fi amplă, apropiată sau profundă.

Alergii sau sensibilități pe care le-ați putea avea asupra anumitor materiale.

Culoarea ochilor.

Genele naturale – lungimea, bucla, volumul și culoarea lor.