Geantă damă pentru toate zilele

În mod ideal orice doamnă ar trebui să aibă mai multe genți, ca să fie pregătită pentru orice ocazie. Doamnele schimbă gențile în mod frecvent în funcție de culoarea, forma ținutei care poartă. O geantă de damă elegantă nu poate fi purtată la o ținută de sport, la fel un rucsac nu se potrivește cu un costum.

Când și cu ce se poartă diferite modele de genți?

Doamnele sunt foarte preocupate de faptul cum se afișează în public. Știm cu toții că la un eveniment cultural sau la un restaurant select ne îmbrăcăm altfel, decât la serviciu. Pe parcursul anilor a prins contur un fel de codex de ținută, cum și ce se cuvine să purtăm la diferite evenimente. Aceste reguli nescrise sunt foarte maleabile, se schimbă într-un fel în funcție de modă și mediul în care activezi, dar regulile de bază sunt statornice.

Geantă de damă pentru evenimente deosebite

O nuntă, un majorat, un botez cere să fii îmbrăcat la patru ace! Pe lângă asta, la un astfel de eveniment trebuie să iei o grămadă de lucruri care nu poți să le îndeși în buzunare, mai ales, că o rochie de seară probabil nici nu are așa ceva.

O geantă de damă elegantă din piele naturală va fi alegerea potrivită pentru tine la un astfel de eveniment. Trebuie să găsești echilibrul perfect între mărime, culoare și model, care să se potrivească cu ținuta ta.

Nu trebuie să explicăm noi, toate doamnele știu, că în garderobă sunt mai multe ținute elegante pregătite pentru astfel de evenimente, deci trebuie să aibă și genți potrivite. Mai mici, mai mijlocii, tot timpul asortate cu ținuta aleasă.

Geantă de umăr sau poșete?

Când ai un eveniment sportiv cu siguranță nu te vei îmbrăca foarte sofisticat. La o ținută sportivă pentru drumeții sau alte activități care presupune multe mișcare, mai bine alegi un rucsac sau o geantă de umăr rezistent.

Dar nu tot timpul tu vei fi cel care va participa fizic la aceste activități, este posibil să te duci acolo ca spectator. În acest caz este suficient să iei cu tine o poșetă elegantă, care se asortează cu ținuta ta casual.

O geantă de damă obișnuită trebuie să aibă multe, multe compartimente, prin care a femeie poate ascunde zecile de obiecte necesare la servici, pe drum sau la cumpărături. Este un aspect foarte important ca geanta să fie suficient de încăpătoare, dar să nu fie nici prea grea, fiind foarte neplăcut să cari multe kilograme toată ziua în gât.