Gama variata de produse si servicii funerare de la profesionisti

Daca erai in cautarea unei companii de pompe funebre, fii sigur ca la In Memoriam esti in locul potrivit deoarece echipa noastra te poate sprijini cu totul. Astfel ca te poti baza oricand pe noi atunci cand treci prin momente dificile cauzate de pierderea unei persoane dragi. Venim cu cele mai optime solutii, dar si cu o gama de servicii funerare profesionale, cum ar fi imbalsamare, cosmetizare, transport funerar, repatrierea decedatilor si nu numai. De asemenea, dispunem de produse de calitate, precum preparate si pachete pentru parastas si pomeniri, respectiv o gama variata de modele de sicrie din care poti alege. Punem la dispozitia clientilor nostri o oferta larga de modele de sicriu, la cele mai avantajoase si accesibile preturi, care se pot adapta cu preferintele si cerintele tale, intrucat dispunem de sicrie de lux, sicrie mai ieftine, insa de o calitate foarte buna. Aceste modele sunt confectionate din lemn de esenta tare, iar finisajele sunt realizate de catre profesionistii din domeniu. Iti propunem sa accesezi site-ul nostru pentru a vizualiza intreaga gama de sicrie de pe funerarecraiova.ro si ne poti contacta oricand pentru orice neclaritate pe care o ai.

Oferta variata de sicrie

La In Memoriam punem la dispozitia clientilor nostri diverse modele de sicrie din lemn, astfel ca poti opta in functie de preferintele tale, dar si dupa anumite criterii, precum dimensiunea sau design-ul. Stim cat de important este omagiul adus persoanei decedate, astfel incat poti opta pentru un sicriu care sa fie in conformitate cu cerintele tale, dar si cu bugetul pe care il ai alocat. Totodata, poti comanda si pachete funerare complete sau sicrie individuale deoarece tinem cont de toate nevoile clientilor nostri, astfel incat la noi vei regasi toate solutiile optime pentru tine. Pe site-ul nostru vei regasi variante cu patru sau cu sase colturi, in diverse nuante si culori, cu finisaje deosebite. De asemenea, toate modelele includ accesorii, precum capitonaj pentru capac, perna, orare, manere, ornamente, garnitura pentru interiorul sicriului, suruburi pentru capac, crucifix si nu numai.

Diverse modele

De asemenea, avem puse la dispozitie mai multe categorii de sicrie, iar acestea sunt cele economice, medii sau sicrie de lux, insa toate detin o calitate superioara si executie impecabila, singura diferenta fiind dimensiunea, dar si bugetul disponibil. Avand in vedere sicriele de lux, acestea sunt complet echipate, in culori speciale si cu finisaje de inalta calitate, fiind o solutie perfecta pentru persoanele care doresc sa organizeze o ceremonie de inmormantare mai speciala. Totodata, esentele de lemn, cat si materialele utilizate in interior sunt detaliile care atrag atentia si la care suntem mereu atenti.

Profesionalism si seriozitate

Poti apela cu incredere la echipa noastra pentru o colaborare avantajoasa, astfel incat oamenii nostri sunt prompti, seriosi, specializati si cu vasta experienta in acest domeniu.