Firma care din empatie organizeaza o inmormantare cu mai putin de 1400 de lei

Apartinatorii lipsiti de posibilitati financiare se gandesc cu teama la momentul decontarii cheltuielilor de inmormantare. Stiu ca s-a scumpit totul si ar comanda cel mai bun sicriu pentru cel drag si cele mai scumpe flori, dar este posibil ca defunctul sa fi fost singurul aducator de venituri din familie si sa existe si rate la banca pentru casa, pentru masina, mobila sau electrocasnice.

Si totusi exista firme care stabilesc cu empatie, cu omenie costurile celor mai ieftine pachete de inmormantare, una dintre ele fiind www.presidentfunerare.ro din Craiova.

Daca in cazul familiilor potente financiar nu se pune problema costurilor legate de organizarea inmormantarii, sunt apartinatori care au pierdut simultan cu cel drag si suportul moral si suportul financiar.

Compania de pompe funebre prezentata mai sus isi ajusteaza serviciile funerare in functie de bugetul si de dorintele apartinatorilor.

Cu mai putin de 1400 de lei se poate solicita pachetul de servicii funerare social care cuprinde:

-sicriu complet echipat, cu manere si crucifix;

-cruce inscriptionata;

-asezarea decedatului in sicriu;

-transportul intern al decedatului la locuinta sa, la capela, la cimitir, unde este nevoie.

Pachetul economic costa sub 1800 de lei si are in plus fata de pachetul precedent:

-20 de batiste;

-prosoape mari pentru preot si cantaret (2);

-5 prosoape mici;

-aranjament funerar pentru sicriu.

Pe masura ce pretul creste si diversitatea si calitatea serviciilor cresc, dar important este ca aceasta companie ofera servicii funerare ajustabile financiar si celor bogati si celor saraci, stiind cat de importanta este interventia unei firme de profil cu personal calificat si dotari corespunzatoare in asemenea situatie.

De la o ceremonie simpla se poate ajunge la o inmormantare de lux, cu capac frigorific pentru sicriu ca decedatul sa poata fi vazut, dar sa fie si izolat de factorii nocivi de mediu care i-ar putea afecta imaginea.

Pe site-ul companiei sunt si sicrie simple, in 4 colturi, dar si sicrie „bogate”, cum spunea Eminescu, in 6 colturi, din lemn scump si rezistent, produse in Romania sau aduse de peste mari si tari.

Multi apartinatori doresc sa organizeze si un parastas dupa inmormantare, acea masa de amintire si acel semn de consideratie fata de cei care au rupt din timpul lor pretios, sa il conduca pe ultimul drum pe defunct.

Presidentfunerare a organizat sute de parastase, in perioade de post si in perioade de libertate deplina, iar consumatorii au fost multumiti pe deplin si nu s-a semnalat in cei 10 ani de activitate nici un caz de toxiinfectie alimentara.

Ingredientele din care se prepara felurile de mancare alese de familie sunt proaspete, se lucreaza in conditii de maxima igiena, maestrul bucatar este priceput, iar servirea mesei se face atent si curat.

Meniul se stabileste de comun acord, iar apartinatorii pot aduce bauturile si prajiturile de acasa. Tot timpul familia indoliata beneficiaza de consultanta si este tinuta la curent cu modul in care decurge organizarea.

Disponibilitatea companiei este asa de mare, incat trimite ospatari si mancare la domiciliu decedatului, daca apartinatorii doresc ca masa de pomenire sa aiba loc aici. Echipa soseste la timpul potrivit cu fete de mese, cu tacamuri, farfurii si servetele.

Este mult mai bine ca apartinatorii sa fie menajati in aceasta perioada critica. Tocmai de aceea, legislatia prevede ca ei sa beneficieze de 5 zile libere de la serviciu, sa isi puna in ordine gandurile si sa se poata redresa spiritual.

Compania detine si florarii si poate furniza coroane din flori naturale sau jerbe, iar in cazuri de forta majora, in care din motive intemeiate nu se poate organiza parastasul cu multe persoane, intr-o sala (cum a fost in pandemie) se pot alege pachetele cu mancare pentru a fi impartite la cimitir.

Analizand toate pachetele funerare se poate observa ca niciunul dintre ele, nu costa exagerat de mult raportat la diversitatea si rafinamentul serviciilor si produselor oferite, mai mult de atat, toate se incadreaza perfect in ajutorul de inmormantare oferit pentru pensionari.

Organizarea unei inmormantari elegante este datoria fiecarui apartinator, fiindca este darul de ramas bun pe care il ofera celui drag.

Daca decedatul este pensionar, pachetul de servicii si de produse se deconteaza.

Pachetul President este de departe cel care trebuie comandat, fiindca demonstreaza respect fata de decedat si respect fata de toti cei care au venit in ziua inmormantarii sa il conduca pe ultimul drum.

Acest pachet in valoare de 4900 de lei include transportul tuturor participantilor la biserica, la cimitir si la restaurant. Imaginea decedatului va fi perfecta, fiindca i se va face si un machiaj cu produse speciale pentru estomparea semnelor pe care moartea le lasa pe chipul unei persoane.

Aranjamentul funerar pentru sicriu este nelipsit, fiind include si batistele si prosoapele din bumbac de calitate superioara.

Acest pachet include si costurile imbalsamarii, iar masina cu care se realizeaza transportul funerar este de lux, cu aer conditionat.

In cazul in care apartinatorii doresc anumite servicii sau produse in plus sunt liberi sa personalizeze acest pachet de servicii sau alt pachet pe care au intentia sa il aleaga.

Presidentfunerare reprezinta garantia organizarii perfecte a ceremoniei de ramas-bun pentru ca in cei 10 ani de activitate pe piata serviciilor de profil din Craiova a fost receptiva la dorintele familiilor indurerate.

Pe site-ul companiei, apartinatorul ravasit de durere gaseste date de contact, preturi afisate in mod transparent, sa nu se mai teama de momentul decontarii cheltuielilor.

Solicitarile de servicii funerare catre compania prezentata mai sus sunt din ce in ce mai numeroase, fiindca apartinatorii pot combina produsele si serviciile dupa exigentele lor, dar si dupa posibilitatile financiare pe care le au.