Face baiatu’ lu’ mama scoala de soferi InstructorulTau.ro

Scoala de soferi Brasov . Aceste patru cuvinte mi-au bantuit si visele, si perioadele de trezire saptamani intregi. Pentru ca fiul meu, major intr-un viitor apropiat, nu isi dorea nimic altceva decat sa ii reduca mamei sale inima la dimensiunea unui purice, anuntandu-si intentia de a deveni conducator auto. Am negociat la sange si am obtinut doua mari victorii (pentru mine) – concesii (pentru el). Sa dea intai de permis pentru masina, si nu motor si sa ma lase pe mine sa ii aleg scoala, constienta fiind ca vreau sa invete pe bune, nu sa mearga undeva doar de dragul de a merge, ca pana la urma „se invata aceleasi chestii, ce mare lucru?!”

Se invata aceleasi chestii, dar conteaza enorm si cine ti le explica, si cum o face. Prin urmare, am scotocit pana la capatul internetului dupa scoala perfecta pentru progenitura din dotare. Nu voiam mare lucru, imi doream sa aiba toata acreditarile pamantului, instructori alesi pe spranceana, elevi care sa fi luat toti examenul din prima, cursuri teoretice pe bune, un parc auto impresionant, angajati dispusi sa isi bata capul cu toata hartogaraia aferenta, zambitori si serviabili indiferent cat de tampite erau intrebarile sau cererile formulate.

Pare un profil SF, stiu. Dar spre marea mea uimire, chiar nu a fost. La InstructorulTau.ro am gasit toate cele de mai sus, fara vreo exceptie. Si m-au rabdat oamenii aia, asa ingrijorata ca o closca pe doua picioare, cu toata intelegerea lumii, pana a terminat copilu’ scoala si a dat de permis.

Gata, pe asta am incheiat-o. Pacat ca intre timp s-a decis asta micu’ sa plece la facultate in strainatate, ca doar rasuflasem usurata in sfarsit. Sa vezi acum vizite de recunoastere si research…