Emotiile pot fi si constructive in videochat. Iata cum!

Printre numeroasele prejudecati care exista despre industria de videochat, exista si una care afirma ca acest domeniu ar fi potrivit doar pentru fetele indraznete, capabile sa isi afirme personalitatea inca de la prima interactiune cu un barbat.

Asa cum stau lucrurile cu majoritatea stereotipurilor, si acesta se dovedeste fals. Printre modelele de videochat de la Studio-20.ro care s-au afirmat in ultimii ani, au obtinut castiguri fabuloase si chiar premii internationale, se numara inclusiv fete sensibile, care, cel putin la inceput, au dat dovada de o mare doza de timiditate.

Ele au demonstrat ca emotiile pot fi folosite constructiv si ca, in loc sa constituie o piedica, pot sa se transforme intr-un avantaj suplimentar.

Nu lupta cu propriile emotii!

Cel mai important lucru, atunci cand te afli la inceputul carierei de model intr-un studio de videochat, este reprezentat de intelegerea faptului ca niciun barbat nu va considera deranjant ca esti sensibila sau ca ai emotii! Dimpotriva, sensibilitatea face parte din esenta si din definitia feminitatii, iar o fata care exprima ceea ce simte este cu atat mai atragatoare!

Pe plan social si profesional, abilitatea de a-ti stapani emotiile este necesara si, de multe ori, chiar recomandata. In interactiunile pe care le ai cu reprezentantii unei autoritati sau in diferite conflicte care apar in viata de zi cu zi, au de castigat cei care isi pastreaza calmul si mintea limpede.

In schimb, atunci cand mergi la o intalnire cu un barbat – fie ea si virtuala, desfasurata din fata unei camere, cu o persoana aflata la sute sau mii de kilometri distanta –, este firesc sa renunti la mastile dure pe care le porti in societate.

Ceea ce incerci sa construiesti, intr-un studio de videochat, este o atmosfera de incredere reciproca, in care fiecare se simte liber sa arate ceea ce simte. Daca tu reusesti acest lucru si iti etalezi sensibilitatea, si interlocutorul se va simti in largul sau, ceea ce il va transforma intr-un admirator pe termen lung.

Nu iti fie teama sa rosesti, deoarece purpura din obraji este considerata fermecatoare de numerosi membri ai site-urilor de divertisment pentru adulti! Nu incerca sa iti stapanesti rasul si nici sa iti cenzurezi alte emotii naturale, pentru ca ele iti vor conferi o nota in plus de autenticitate, la care alte fete nu pot decat sa viseze!

Aminteste-ti tot ce ai de castigat!

Emotiile pot deveni daunatoare doar atunci cand depasesc un anumit nivel si te indeamna sa fugi, sa abandonezi. Daca te confrunti cu o astfel de situatie, este suficient sa iti amintesti de ce ai inceput sa lucrezi ca model de videochat si care sunt toate beneficiile pe care le vei obtine, daca te afirmi in acest domeniu.

Castigurile care se ridica frecvent la multe mii de euro pe luna, o viata demna de o vedeta, un aspect impecabil in fiecare zi, posibilitatea de a-ti indeplini visurile la o varsta la care alte fete abia castiga salariul minim pe economie – iata suficiente argumente pentru a te linisti si pentru ca ratiunea sa preia din nou controlul!

Asadar, nu te teme de propriile emotii! In loc sa le consideri o piedica, priveste-le ca pe un ajutor in incercarea ta de a deveni un model de succes! Iti vor oferi un plus de autenticitate si, astfel, iti vei atrage admiratia tot mai multor membri de pe site-uri videochat!