Dozatoare sapun, disperse prosoape de unica folosinta si capac toaleta inteligent

Cu produse comandate de pe site-ul magazinului Sanito.ro putem avea oricand la domiciul o toaleta inteligenta, in care nu exista microbi. Nu trebuie sa investim o avere pentru acest lucru, ci avem nevoie de:

-dozatoare sapun antibacterian. Trebuie sa intram cu manile perfect curate, dupa ce am utilizat o toaleta inteligenta, prevazuta cu capac toaleta inteligent. Ma nemultumesc baile in care trebuie sa ating totul: rezerva de sapun, rola de prosoape de hartie si robinetul.

Dozatorul impiedica alte doua lucruri care afecteaza intreaga lume: risipa si poluarea. Dorim sa avem mainile curate ca lacrima, dar acest lucru nu se realizeaza consumand jumatate din recipientul cu sapun lichid. Totul trebuie sa se faca echilibrat, iar sapunul poate fi completat de un gel antibacterian foarte bun pentru mai multa siguranta.

Este atat de confortabil sa stiii ca, in cazul unui capac toaleta cu folie de unica folosinta folia de unica folosinta se schimba singura pe colacul vasului de toaleta, dozatorul de sapun prevazut cu senzori iti ofera cantitatea necesara sa te speli suficient de bine printre degete, iar apa tasneste si ea, cand apropii mainile de locul respectiv.

-kit complet capac toaleta senzor care nu costa mult, dar iti asigura sanatatea deplina si sporeste confortul, fiindca te vei aseza fara grija pe vasul respectiv. Lucrurile pot sta in felul urmator: in familie poate exista o persoana in varsta care nu vede bine sau nu poate lasa perfect curat in urma ei din diferite motive. Evident ca nu este de condamnat pentru asta, dar acest neajuns se rezolva cu dispozitivul care asigura acoperirea colacului cu folie de unica folosinta, care dupa utilizare este taiata si indepartata.

Copiii sunt protejati de adulti cu ajutorul acestei folii, aspect care ar trebui sa ne determine sa comandam chiar in acest moment capacul inteligent de toaleta, daca nu il avem.

Ei sunt hipersensibili si colecteaza de la noi toate bolile si toti microbii.

-disperse hartie igienica si prosoape de hartie.

Toate aceste produse care iti asigura o baie ca in descrierile SF se pot comanda de pe site-ul magazinului Sanito.ro si o parte din bani se intorc la tine, iar tu ii poti transforma in alte produse utile pentru pastrarea curateniei.

In prezent, multe produse sunt la reducere si in acest fel economisesti. In plus, comanzi de peste 175 de lei fara TVA si transportul la domiciliu este gratuit, sa nu iti mai spun ca primesti puncte de fidelitate, care la randul lor se tranforma in bani.

Aceste dispozitive prevazute cu senzori il vor determina pe cel mic sa se spele mai des pe maini, sa utilizeze mai devreme vasul de toaleta, sa treaca iute in randul adultilor.

De fapt asta ne si dorim, sa ii responsabilizam pe cei mici si sa ii invatam sa aiba grija singuri de sanatatea si de igiena lor.

Spalatul mainilor inainte de masa sau la intoarcerea din oras, chiar daca nu mancam, este o obligativitate, iar cand sapunul este distribuit pe senzori, robinetul lasa apa sa curga tot pe senzori, aceste acte simple capata in imaginatia copilului proiectiii de basm.

Pune-ti la punct baia si nu va trebui sa ii spui de trei ori copilului sa se spele pe maini sau sa se duca la toaleta!