Despre discopatie fara secrete

Mersul biped al omului se realizeaza prin interactiunea unor mecanisme uimitoare: picioarele, coloana vertebrala cu discurile sale intervertebrale, componente de baza ale acestui sistem ce asigura deplasarea.

De-a lungul secolelor, oamenii de stiinta au studiat discurile intervertebrale si cauze discopatie pentru a ajuta oamenii sa trateze aceasta afectiune.

Omul frumos si inalt ca bradul se impiedica de ceva si cade. Se loveste rau in spate, se fisureaza ceva la coloana sau se rupe ceva la unul dintre picioare si nu se mai poate deplasa ca inainte.

Dupa operatii dureroase, reinvata sa mearga, dar nimic nu mai este ca inainte. Este necesar un program complet de recuperare si acesta se desfasoara sub atenta supraveghere a specialistilor la Bio-ortoclinic.

Pe site-ul acestei clinici este prezentata in termeni medicali atat discopatia, cat si hernia de disc. Discopatia este o afectiune deranjanta care daca nu este tratata la timp se rasfrange dureros asupra intregului organism.

Durerile la nivelul coloanei, insotite de senzatia de presiune taie pofta de viata. Cei care se confrunta cu ele se ridica greu de pe pat sau de pe scaun, abia se asaza si se deplaseaza cu dificultate. La tot pasul se stramba (de durere) si isi retin cu dificultate interjectiile prin care sa isi exprime suferinta.

La clinica cu 10 ani de existenta si 10 000 de clienti tratati se fac tratamente noninvazive pentru coloana, prin intermediul echipamentelor moderne.

De pe site-ul clinicii, pacientii cu discopatie sunt sfatuiti:

-sa nu iasa din casa cand afara este foarte frig sau sa se imbrace gros. Daca se poate sa protejeze in mod special zona coloanei;

-sa nu ridice greutati, sa evite transportul unor greutati in mana. Uneori oamenii din mandrie iau singuri saci plini cu grau, cu tarate sau ridica balotii de lucerna de pe pamant in masini, chiar daca stiu ca au o sensibilitate la coloana. Se motiveaza adesea ca aceste treburi se impun sa fie facute, iar pacientul risca enorm. Daca persoana in cauza nu are grija singura de ea, altcineva din afara nu poate face acest lucru.

-sa alerge, sa faca exercitii fizice dificile, fie ca sa se mentina in forma, fie crezand ca prin miscare scapa de afectiunile de la coloana. In realitate, ele se agraveaza.

Discopatia se agraveaza si in cazul constipatiei sau a racelii puternice, de aceea cei care se confrunta cu asemenea probleme trebuie sa fie atenti si la alimentatie, dar si la modul cum se imbraca  si mai ales la efortul fizic pe care il depun.

Lista procedurilor pe care bolnavii le pot solicita de la clinica prezentata mai sus este lunga, pacientii pot consulta tarifele pe site si au posibilitatea sa deconteze o parte din cheltuieli prin anumite asigurari de sanatate, la Constanta prin Casa de Pensii, dar pot sa achite si in rate serviciile medicale.

Multe persoane au ramas cu sechele in urma infectarii cu Covid si se plang ca viata lor s-a schimbat in rau dupa confruntarea cu boala. Clinica are un program bine pus la punct pentru a ajuta pacientii din aceasta categorie sa se reabiliteze dupa Covid.

Durerile atroce de spate care duc practic la intepenire sunt tratate tot de catre acesti specialisti care prin elongatie trateaza fara bisturiu hernia de disc.

Scolioza, cifoza, hernia de disc, lombosciatica sunt tratate la clinicile din Bucuresti sau din Constanta prin: mobilizare vertebrala, fizioterapie, decompresie vertebrala, Kinetoterapie.

Pachete de tratamente sunt recomandate de catre specialisti  dupa consultatia atenta facuta la clinica. Nicio procedura nu se incepe fara aceasta etapa obligatorie, de aceea, persoanele care vin la clinica nu au nevoie de bilet de trimitere sau de consultatii prealabile facute de catre alti medici. Acest fapt usureaza sarcina celui care doreste sa beneficieze de tratament imediat ca sa scape de dureri.

Bio-ortoclinic are multe vesti bune pentru pacientii sai. Clinica de la Constanta ofera si cazare, iar pachetele de tratamente includ bonusuri care duc la recuperarea sau vindecarea totala. Aceste bonusuri sunt: masaje, sedinte de fizioterapie sau de kinetoterapie.

In afara tratamentelor pentru aceste boli survenite fie in urma unor sensibilitati mostenite sau cauzate de eforturi fizice iesite din comun, raceli, pacientii pot veni la clinica si pentru recuperarea in urma unor accidente sau a unor operatii.

Un tanar care doreste sa se recupereze 100% se poate interna la clinica din Constanta, unde are si cazarea inclusa, iar acolo va invata sa mearga la fel de frumos ca inainte de accident.

Cifoza este in acelasi timp si inestetica, dar si inconfortabila. Si durerea usoara a coloanei in zona toracelui este suparatoare, iar deviatia coloanei devine vizibila si inestetica. Pozitia umerilor se modifica si ea, daca nu se intervine la timp si apar dificultati de natura respiratorie.

Medicii ii sfatuiesc pe cei care prezinta simptomatologia de cifoza sa solicite din timp tratamente pentru vindecarea ei, fiindca in cazul in care nu se actioneaza nu exista alta cale in afara operatiei.

Lista interdictiilor in cazul cifozei este similara cu cea a discopatiei.

Consultatia realizata la clinica este corecta si completa, fiindca presupune un RMN si in functie de rezultate se stabileste planul personalizat de tratament.

Afectiunile coloanei vertebrale se pot trata nechirurgical prin mobilizarea vertebrala, alaturi de decompresia tridimensionala a vertebrelor, proceduri pe care clinica prezentata mai sus le ofera pacientilor.

Mobilizarea vertebrelor aduce coloanei vertebrale beneficii multiple, cum ar fi:

elasticitatea ligamentelor, eficientizarea microcirculatiei, hidratare discala si corectarea axului vertebral.

Aparatura de care dispune clinica prezentata mai sus o claseza pe primele locuri din lume si pregatirea personalului medical se demonstreaza prin nivelul maxim de multumire al pacientilor.