De ce ai nevoie de un dispenser in locuinta ta!

Prima, dar si cea mai importanta regula de igiena pe care trebuie sa o respectam cu strictete se refera la spalatul pe maini imediat ce ai venit de afara sau au folosit toaleta. Cu toate acestea, pentru cei mai mici membri ai familiei, este destul de greu de urmat, pentru ca li se pare si oarecum plictisitoare, pentru ca sapunul obisnuit aluneca mereu din mana. Si atunci, de ce sa nu faci lucrurile putin mai interesante si sa iti instalezi in baie unul sau chiar doua dispensere Tork, care ii vor face pe copii sa adore sa se spele de mai multe ori pe maini.
Pare o idee oarecum neobisnuita, mai ales ca te-ai obisnuit sa vezi astfel de dispozitive la munca, in toaletele din marile centre comerciale, la cinematograf si nu numai. Te vei convinge rapid ca este o idee buna, si mai ales practica, si vei fi multumit/a de decizia luata. Pentru o eficienta si mai mare, nu uita ca ai nevoie si de sapun Tork.

Tipuri despre dispenser

La prima vedere, pare ca un dispenser este un dozator de sapun lichid si… cam atat. De fapt, lucrurile nu stau chiar asa de simplu, iar pentru a afla mai multe amanunte, citeste in continuare.

Dispensere independente

Sunt cele mai intalnite si, in plus, se potrivesc perfect chiar si in locuinta personala, pentru ca sunt usor de utilizat chiar si de cei mici. Le poti instala in baie, sau chiar si bucatarie, nu este nicio problema.

Dispensere montate pe zid

Alaturi de alte produse Tork, sunt nelipsite din toaletele din marile centre comerciale, de la serviciu, din cabinetele medicale si nu numai. Sunt la fel de usor de folosit, si mult mai rezistente fata de cele independente.

Dispensere cu senzor

In conditiile actuale, cu pandemia de coronavirus departe de a fi incheiata, suntem sfatuiti sa ne spalam mai des pe maini, dar si sa evitam mult contactul cu alte suprafete. In acest caz, acest tip de dispenser este perfect, deoarece nu necesita sa fie atins atunci cand este folosit, si este si foarte usor de intretinut. De remarcat ca sapunul spuma este cel care trebuie folosit pentru a-l alimenta.

Avantajele unui dispenser

Chiar daca un dozator de sapun este ceva mai scump, sunt multi cei care le-au inteles cu adevarat utilitatea, si de aceea prefera sa le foloseasca in locuinta personala. In realitate, sunt foarte avantajoase, pentru ca este nevoie doar de un singur click pentru a fi eliberata cantitatea de sapun necesara. In plus, si rezistenta ridicata a acestora intra tot la capitolul avantaje. Cei mici sunt de-a dreptul fascinati de aceste dispozitive, si din fericire, nu exista un risc prea mare sa il strice. De asemenea, ai parte de un bun raport pret – calitate, pentru ca nu trebuie sa cumperi sapun atat de des ca atunci cand ai alege metoda clasica de a te spala pe maini.
Te-ai hotarat? Crezi ca este o idee buna sa instalezi si sa folosesti un dispenser in casa ta?