Cumpara produse de papetarie online ca sa fii mereu pregatit in offline!

Daca pe vremuri cavalerii se pregateau cu arme, armuri si scuturi, in prezent, “cavalerii business” se inarmeaza cu bibliorafturi, capsatoare si instrumente de scris. Desi diferentele sunt destul de mari intre luptatorii din trecut si eroii din contemporaneitate, exista si cateva asemanari.

Una dintre cele mai mari este faptul ca ambii sunt mereu pregatiti. Chiar daca lupta ta zilnica nu se da intr-un teatru de razboi, ci in interiorul unui birou cu aer conditionat, nu trebuie sa lasi garda jos. Fii mereu pregatit de provocarile pe care le intampini facand achizitiile de produse de papetarie online!

Totul dintr-un singur loc

Din fericire, acum nu mai trebuie sa mergi cu masina prin oras la zeci de magazine, pierzand ore pretioase in trafic, pentru a cumpara toate cele necesare. Poti sa iti umpli cosul virtual cu toate obiectele de care ai nevoie doar accesand pagina Viamond.ro si bucurandu-te, in acelasi timp, de confortul canapelei tale din living.

In acest one-stop-shop vei gasi urmatoarele categorii de produse: produse de hartie si plicuri, organizare si arhivare, furnituri si accesorii pentru birou, instrumente de scris si corectoare, sisteme de afisare si comunicare, tehnica de birou si accesorii IT, rechizite, articole scolare si jucarii.

Atat pentru birou, cat si pentru acasa

Desi digitalizarea ocupa din ce in ce mai mult din spatiul real, unele obiecte sunt indispensabile. De aceea, este indicat sa fii bine pregatit cu produse de papetarie online! Intr-adevar, majoritatea corespondentei este sub forma de e-mail, insa actele printate si adeverintele nu par sa dispara prea curand. Mai mult, sunt anumite articole care sunt utile atat la birou, cat si acasa. Pentru a tine evidenta actelor si documentelor personale, este indicat sa le pastrezi in dosare sau bibliorafturi.

Pentru a nu fi nevoit sa mergi la un centru de printare de cate ori ai nevoie de tiparirea unor informatii, alege sa faci acest lucru chiar la tine acasa. Insa, pentru asta ai nevoie de o imprimanta, tus si hartie. Cu toate ca telefoanele au o multitudine de functii, agendele inca raman obiectele preferate de majoritatea oamenilor pentru a-si nota gandurile. Toate aceste obiecte sunt numai o mica parte din produsele de papetarie online pe care profesionistii Viamond ti le pun la dispozitie.

Livrare oriunde in tara

Experienta de peste 27 de ani ofera acestui brand increderea si profesionalismul de care tu si afacerea ta aveti nevoie. De la agrafe de birou, pana la suporturi pentru afisarea datelor tehnice, orice produs de birotica si papetarie de marca se afla in oferta societatii comerciale si poate fi consultata online, telefonic (021.310.5475 sau 021.310.5488) sau prin intermediul agentiilor de vanzari.

Este util sa stii ca livrarea produselor de papetarie online este gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi mai mari de 199 de lei, iar in restul tarii gratuitatea se aplica pentru comenzi ce depasec suma de 299 de lei. In cazul in care nu esti multumit, ai posibilitatea de a face un retur simplu timp de 30 de zile.

Inca mai stai pe ganduri? Echipeaza-te cu cele mai bune produse de papetarie online si fii mereu pregatit pentru provocarile pe care le intampini in offline!