Cum vor creste castigurile tale in videochat in Bucuresti?

In orice cariera, castigurile cresc pe masura ce acumulezi experienta. Diferenta este ca, in unele domenii, trec ani sau chiar decenii inainte de a ajunge la sume consistente, in timp ce, in altele, veniturile ajung mai repede la un nivel inalt.

Activitatea desfasurata intr-un studio de videochat Bucuresti face parte, in mod clar, din a doua categorie. Iata care este ritmul in care vei reusi sa iti schimbi radical in bine situatia financiara, daca faci aceasta alegere!

Ce castiguri obtii in primele luni?

Fiecare fata care alege sa colaboreze cu www.studio20.ro si sa lucreze ca model de videochat in Bucuresti primeste in mod garantat, in primele trei luni de activitate, suma de 5 000 de lei in fiecare luna. Astfel, te afli inca de la inceput la un nivel aflat peste salariul mediu din Romania!

Tot in aceasta perioada de inceput, poti beneficia de sprijin financiar pentru completarea garderobei si a trusei de make-up. Studioul le cumpara pentru tine si, in cazul in care colaborarea va dura mai mult de trei luni, ti le va face cadou! In schimb, daca vei decide sa pleci mai devreme, banii iti vor fi retinuti din ultima plata.

Hainele si trusa de machiaj reprezinta o investitie menita sa te ajute sa iti imbunatatesti vizibilitatea si performantele pe site-uri. In aceeasi perioada de inceput a activitatii dintr-un studio de videochat din Bucuresti, beneficiezi, de asemenea, de cursuri de limba engleza, de cultura generala si de make-up. Cu ajutorul lor, te perfectionezi si ajungi sa inveti rapid secretele acestui domeniu.

videochat Bucuresti
videochat Bucuresti

Sistemul de bonusuri lucreaza in favoarea ta!

Toate modelele care colaboreaza cu Studio20 beneficiaza de un sistem de bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% din castigurile realizate. Este vorba despre urmatoarele tipuri de stimulente suplimentare:

• bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada, inclusiv streaming mobil sau apeluri video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins.
• inca un bonus de 5% pentru castiguri de peste 15 000 de euro pe perioada;
• 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru un numar mare de vizitatori care se inscriu venind de pe pagina ta de chat;
• un bonus de 5% pentru comportament online perfect;
• un procent suplimentar de 5% pentru parteneriat pe termen lung, care se plateste in luna iunie pentru intregul an precedent. De pilda, in iunie 2021 au primit acest bonus toate modelele, pentru veniturile din perioada 1 ianuarie 2020 – 31 decembrie 2020.

Astfel, cumuland toate aceste bonusuri, poti ajunge, ca model de videochat in Bucuresti, la un procent de 75% din castigurile obtinute.

Daca ai nevoi urgente, poti fi ajutata!

Pe masura ce dovedesti ca esti serioasa si meriti incredere, poti fi ajutata sa iti implinesti unele visuri mai repede decat ar fi posibil daca ai pune, pur si simplu, bani deoparte. Intr-un studio de videochat din Bucuresti exista inclusiv posibilitatea de a beneficia de imprumuturi avantajoase, obtinute direct de la firma, fara dobanda.

In acest fel, poti sa iti cumperi o casa sau o masina, poti sa faci o operatie estetica, sa ajuti pe cineva drag sau sa pleci intr-o vacanta de lux. Vei returna banii, fara probleme, din castigurile viitoare.

Vino intr-un studio de videochat Bucuresti si intregul sistem va incepe sa lucreze in folosul tau! La fel ca atatea alte fete, vei vedea cum lucrurile se imbunatatesc de la o luna la alta, conducandu-te spre viata la care ai visat mereu!