Cum vă alegeți parfumul în funcție de vârstă cu un cod reducere notino

Nu va gândiți că alegerea parfumului este ceva banal, întrucât este accesoriul prin excelență care ne completează aspectul și ne asigură personalitatea.

Fie că este un parfum feminin sau masculin, nuanțele contează. Există tot felul de familii olfactive mai mult sau mai puțin marcate, alcătuite din materii prime foarte diferite, care va vor ajută în alegerea parfumului. Pentru că, evident, primul criteriu de alegere este personalitatea fiecăruia care are un rol imens de jucat. Pentru copii, însă, mirosurile sunt mai puțin marcate, așa că va fi mai ușor să alegeți parfumul potrivit, însoțit fiind de gama oferită pe site-ul notino, fără să uitați că beneficiați și de un cod reducere notino la parfumuri.

Parfum pentru femei

Femeie de caracter sau mai degrabă rezervată, senzuală sau sclipitoare, puteți găși parfumul ideal care să va însoțească zilnic. Fiecare notă de parfum va avea un rol de jucat în afirmarea caracterului. Alegerea mirosurilor nu va fi banală. Fiecare dintre parfumuri corespunde unei trăsături de personalitate mai mult sau mai puțin precise. În general tandre și dulci, femeile romantice se vor îndrepta mai degrabă către parfumurile bazate pe esențe florale. Astfel, iasomia, trandafirul sau chiar liliacul aduc parfumului atât note subtile, cât și generoase, aromatice, care se adaptează deosebit de bine caracterelor pasionale.

Ce parfum să aleagă un bărbat

Ca și în cazul femeilor, familiile olfactive masculine au un rol incontestabil de jucat. Fiecare parfum va reflectă o trăsătură a personalitățîi. Având în vedere complexitatea parfumurilor pentru bărbați, va fi important să înțelegem compoziția lor. Dacă doriți un caracter puternic pentru parfumul dvs., optați în schimb pentru mirosuri marcate care fac parte din notele de bază ale compoziției parfumului. Parfumul va fi lemnos cu acorduri florale, acvatice, aromatice sau citrice pentru mai multă prospețime.

Ce parfum să alegi pentru un adolescent

Adolescența este momentul schimbării, dar și al afirmării caracterului. Prin urmare, alegerea parfumului unui adolescent nu trebuie luată în ușor. Deși există materii prime dominante în parfumurile pentru adolescenți, acestea sunt adesea asociate cu alte atingeri pentru a afirmă personalitatea fetei. La fel și pentru adolescenți, alegerea parfumului poate fi subtilă sau mai afirmativă. Viitorii adulți ar fi mai atrași de mirosurile dinamice, destul de proaspete și pline de viață, parfumurile cu tendințe citrice, marine sau verzi.

Ce parfum să alegi pentru un copil

Nu există o vârstă ideală pentru a începe să-ți parfumezi copilul. Cel mic nu își poate alege propriul parfum, cel mai adesea părințîi sunt cei care aleg pentru el. În funcție de compoziția parfumului, mirosul poate fi marcat pentru băieții mici sau pentru fetele mici.. Acest lucru este posibil, deoarece materiile prime utilizate sunt, în general, mai ușoare decât pentru parfumurile pentru adulți și adolescenți.

Pielea bebelușului este fragilă și mirosul delicat. Există o gamă de parfumuri special concepute pentru cei mai mici dintre cei mici. Fără alcool, neagresivi, parfumează delicat bebelușîi și sunt cadouri originale. În general, vorbim de arome dulci, discrete.

Indiferent cui îi este destinat, parfumul poate fi un cadou grozav și ce e mai frumos decât să-l cumpărați cu un cod reducere notino? Astfel, de ce nu, va rămân bani și pentru un al doilea cadou!