Consumul de ulei de canabis – cele mai importante avantaje

Canabisul este e o planta avand trei specii diferite: indica, sativa si ruderalis, si a fost folosit in scopuri de sanatate si medicinale timp de aproximativ 3.000 de ani. Cercetatorii sunt de acord ca efectele terapeutice ale canabinoidelor sunt considerabile. In special, utilizarile pentru uleiul de canabis nu pot fi ignorate. Termenul de canabis este sinonim cu marijuana. Zonaverde.ro este un site care ofera o gama variata de astfel de produse.

Fapte si istoria uleiului de canabis

Desi provin din aceeasi specie, beneficiile uleiului de canabis si uleiului de canepa sunt destul de diferite.

In 1840, canabisul a fost introdus in medicina occidentala de catre un chirurg pe nume W.B. O’Shaughnessy. El a aflat despre proprietatile de sanatate ale canabisului, care includ efecte antiinflamatorii, antispastice, anticonvulsive, sedative dar si analgezice.

Scade stresul

Tratamentul cu canabinoizi dupa experiente traumatice poate ajuta la prevenirea insuficientei induse de stres.

Adesea, se pare ca stresul si anxietatea sunt doar un mod de viata; cariera, familie, si viata sociala aparent intr-un imposibil echilibru. Canabinoidele din uleiul de canabis pot relaxa mintea, pot reduce stresul si pot aduce un sentiment de calm si pace organismului. Un studiu publicat in revista Psychoneuroendocrinology in 2013 a constatat ca tratamentul cu canabinoide dupa experiente traumatice poate ajuta la preventia tulburarilor induse de stres si poate reglementa raspunsul emotional la traume. Canabinoidele minimizeaza receptorii de stres din hipocampus si amigdala basolaterala a creierului.

Reduce durerea

Studiile arata ca, canabisul medicinal poate ajuta la imbunatatirea nivelului de durere si starea de spirit.

Esti curios sa sti despre cum sa utilizezi ulei de canabis pentru durere? A fost mult timp recunoscut ca un remediu de ameliorare a durerii. Uleiul de canabis poate ameliora inflamatia si durerea cronica; de fapt, multi pacienti cu fibromialgie si cancer care sunt in curs de chimioterapie folosesc adesea ulei de canabis pentru a face fata durerilor. Un studiu publicat in Canadian Medical Association Journal in 2010 (1) arata ca, canabisul a ajutat 23 de pacienti postchirurgical neuropatice sau post-traumatice cu dureri cronice pe o perioada de doua saptamani. Un studiu mai lung publicat in The Journal of Pain in 2015 (2) a constatat ca, canabisul medicinal a imbunatatit nivelurile de durere si starea de spirit la 215 pacienti cu durere cronica.

Piele frumoasa

Care sunt beneficiile uleiului de canabis pentru piele? Uleiul de canabis poate ajuta celulele moarte ale pielii si poate ajuta la aspectul unei pieli sanatoase. Canabinoidele produc lipide, care pot ajuta la tratarea pielii uscate, a matretii si de asemenea a acneei. Uleiul este de asemenea gandit sa lupte impotriva radicalilor liberi si de a reduce stresul legat de eczeme, rozacee, si acnee. Exista, de asemenea beneficii de ulei de canabis pentru par. Cumpara de la zonaverde.ro cele mai bune seminte.

Acest produs nu este intentionat pentru diagnosticarea, tratarea, remedierea sau prevenirea oricarei conditii de sanatate, nu este un medicament si nu ar trebui folosit ca atare. Acest produs nu este vandut persoanelor sub 18 ani. A se folosi numai urmand indicatiile de pe ambalaj. A nu se consuma de catre femei insarcinate sau in perioada de alaptare. Consultati un medic inainte de a folosi ulei CBD sau orice supliment alimentar, daca aveti o conditie medicala serioasa sau folositi medicamente pe baza de reteta.