Comandă flori cu livrare gratuită în București

Ești foarte ocupat și nu ai timp să alergi în căutarea unui buchet de flori? Poți să alegi un buchet senzațional de flori proaspete aranjate profesionist și într-un ambalaj seducător doar în câteva minute comandănd online la OK Flora.

În zilele noastre, dacă îți dorești să faci un cadou rapid cuiva, poți apela la o florărie online. O florarie online este la îndemâna oricui are internet. OK Flora București vine în întâmpinarea ta cu nenumărate buchete și aranjamente florale de excepție, de la buchetul frumos de ziua de naștere a mamei, pana la buchetul miresei.

Însă, te-ai întrebat vreodata de când există această artă? Dovezile arheologice arată că vechii egipteni decorau morminte și biserici cu aranjamente florale delicate; iar istoria scrisă arată că aproape fiecare cultură de pe pământ a luat parte la practica aranjării florilor la un moment dat. Timp de mulți ani, s-a presupus doar că obsesia umanității pentru aranjamentele florale a fost o consecință directă a frumuseții naturilor. Dacă ai căutat o scuză pentru a-ti completa casa sau biroul cu aranjamente florale Bucuresti, iată mai jos enumerate 4 beneficii dovedite:

1. Aranjamentele florale promovează relaxarea pașnică

Există un motiv pentru care uleiurile esențiale de mușețel și lavandă sunt utilizate pentru a promova relaxarea: multe dintre parfumurile naturale produse de flori au un efect calmant asupra organismului.

Mecanismul exact care dă acest efect nu este înțeles pe deplin, dar cercetătorii consideră că a fi capabil să te reconectezi cu natura și să observi ceva, detașat de stresurile vieții noastre moderne ocupate, este suficient pentru a promova relaxarea în sine. Dacă te simți stresat, oricând există posibilitatea de a comanda de la o florărie online aranjamente florale în București.

2. Florile îți stimulează starea de spirit

Un studiu de 10 luni a arătat că vizualizarea florilor îți ridică instantaneu starea de spirit.

În timpul studiului în cauză, participanților li s-au oferit flori la intervale aleatorii și apoi au fost rugați să raporteze nivelurile lor de satisfacție sau bunăstare. Aproape toți cei implicați în studiu au spus că s-au simțit mai fericiți după ce au primit flori, iar o cantitate substanțială a raportat și sentimente de emoție și recunoștință.

3. Florile ajută memoria

Aromele produse de anumite flori ar putea ajuta și la formarea memoriei. De fapt, persoanelor expuse la mirosul trandafirilor li s-a arătat că au o șansă mai mare decât media de a-și aminti informațiile înainte de a fi expuse mirosului, iar oamenii de știință explorează acum oportunități de a folosi mirosurile florale. Acest lucru nu înseamnă că umplerea biroului tău cu flori te va împiedica să uiți cheile, dar înseamnă că expunerea constantă la unele flori ți-ar putea ajuta creierul să creeze căi neuronale puternice și să dezvolte mai multe amintiri.

4. Florile încurajează gândirea creativă

Un alt studiu de opt luni a arătat că angajații s-au comportat mai bine într-o varietate de teste de creativitate dacă au văzut flori înainte de a începe. Din nou, acest lucru ar putea fi legat de natura înălțătoare a florilor sau de un răspuns chimic adânc înrădăcinat, dar ideea este că, dacă dorești să încurajezi creativitatea la birou sau acasă, o grămadă de flori proaspete poate fi o soluție eficientă.

Aceste rezultate au fost testate folosind și o varietate de flori diferite, așa că depinde de tine cum decorezi, însă dacă ești nehotarât, o florărie online îți va sta mereu la dispoziție.