Cele mai bune idei de fotografii pentru bebelusi

Cele mai bune idei de fotografii pentru bebelusi

Unul dintre cele mai bune lucruri despre fotografiile de familie este capacitatea lor de a spune o poveste, de a crea o imagine in mintea cuiva si de a evoca o amintire pretioasa.

Acestea fiind spuse, este important sa ne amintim ca nu toate sedintele foto de familie fac acest lucru. Un portret bland, lipsit de viata, fara personalitate, este putin probabil sa aiba prea multa caldura sau sentimentalism. In consecinta, este important ca, atunci cand se fac fotografii de familie, sa se acorde multa grija si multa atentie la compunerea fotografiei, astfel incat rezultatul final sa fie la fel de impresionant pe cat ati fi sperat.

Acest lucru este valabil mai ales pentru fotografiile cu bebelusi. Pana cand nu deveniti parinte, este dificil sa rezumati cat de personala este calatoria nasterii si a cresterii copilului, dar daca sunteti parinte, veti sti cat de speciala si individuala sunt mandria si bucuria voastra. Dificultatea consta in incapsularea individualitatii si caracterului micutului tau intr-o fotografie, si de aceea este atat de important ca o sedinta foto pentru bebelus sa aiba directie, deoarece o fotografie simpla a bebelusului tau va fi doar asta: o fotografie simpla a bebelusului tau.

Avand in vedere asta, m-am gandit sa va impartasesc cateva dintre propriile mele idei de fotografie pentru nou-nascuti (complet cu imagini). Mergeti la o sedinta foto pentru bebelus inarmata cu cateva dintre aceste idei (ajustate pentru a surprinde perfect caracterul bebelusului dvs.) si veti avea sanse mari sa creati o imagine care va putea evoca emotii si va spune povestea vietii copilului dumneavoastra.

Cand vine vorba de recuzita, sunt intotdeauna foarte interesat de modul in care copiii interactioneaza cu ei si unul dintre lucrurile pe care le-am gasit este ca adesea interactiunea pe care o au cu recuzita va fi destul de tipica pentru modul in care interactioneaza intotdeauna cu obiectele neinsufletite. .

Acest lucru poate parea destul de banal, dar chiar nu este! Are copilul dumneavoastra un manierism pe care il face intotdeauna cand poarta o palarie? Sau o fata pe care o trag mereu cand ii ridici pe un scaun? Acestea sunt lucrurile pe care doriti sa le amintiti si, incorporand elemente de recuzita familiare, va veti putea asigura ca acele maniere si expresii sunt surprinse pe camera, pentru totdeauna.

In aceasta fotografie, Finley construieste un turn, iar unul dintre lucrurile pe care cred ca este absolut minunat la aceasta fotografie este modul in care isi prezinta progresul. Vechea zicala este intr-adevar adevarata – cresc prea repede – si uneori, ca parinte, este dificil sa vezi unde a trecut timpul! Prin urmare, este esential sa inregistrati diferitii pasi pe care ii face bebelusul dvs., iar o fotografie ca aceasta va ajuta sa va amintiti de progresul pe care l-a facut cand era mic.

Combo-urile parinte-copil sunt deosebit de speciale, iar in ceea ce priveste evocarea emotiilor servesc atat de multe scopuri. In aceasta fotografie putem vedea bucuria parintelui, neputinta copilului, diferenta de dimensiune dintre tata si copil si multumirea absoluta a unui copil bine ingrijit. Acesta este genul de fotografie care cu siguranta va rezista testului timpului.

Daca ti-a placut sa citesti acest articol, urmareste-ne si pe Fotograf Botez Timisoara.