Ce putere pentru banda mea LED ?

  • banda de 4,8 W / m va fi adaptat la tot ceea ce este iluminat decorativ „slab” sau iluminat (cum ar fi un contor de scari).
  • banda de 9,6 W / m va fi, in general, destinat iluminarii unei suprafete de lucru pentru bucatarie (panglica plasata sub mobilier inalt), a unui dulap sau a unui dressing, precum si a oricarui lucru care necesita iluminare „medie”.

Aceste alegeri ale modelelor de banda pot fi, evident, influentate de desiderate (fara puncte led, mai multa putere decat este necesar sau altele …)

Optiunile enumerate mai sus se refera la benzile mono; pentru RGB + W, exista o singura putere (19,2 W / m) si pentru RGB, este recomandabil sa utilizati 14,4 W / m, pentru ca managementul culorilor (prin telecomanda sau alta) este insotit de accesul la gestionarea intensitatii. Poti gasi mai multe produse pe Pedavo.

Ce priza pentru panglica ta LED ?

Veti avea nevoie de o sursa de alimentare de 24V daca banda ta LED. este de 24V. Alege o sursa de alimentare cu un IP ridicat. Va fi necesar sa se calculeze numarul de wati / metru X numarul de contoare care trebuie furnizate. De exemplu, pentru o banda LED de 5 metri si 7,2 wati / metru, va fi, prin urmare, necesara inmultirea 7,2 X 5 = 36. Prin urmare, este esential sa apelam la o priza de minimum 40 de wati.

Cum se taie o panglica LED ?

Benzile LED au o linie de taiere care este intotdeauna indicata atunci cand cumparati banda. La fiecare X cm, este afisata o linie de taiere pentru a transforma panglica de 5 m intr-o banda de exemplu, 3,20 m. Doar taiati foarte simplu, pe linia de taiere cu dalta. Banda de la cap ramasa poate fi reutilizata.

Ce panglica LED pentru bucataria mea ?

La deasupra unui plan de lucru sau o chiuveta, orientarea va fi foarte importanta pentru a obtine un confort exceptional in timpul preparatelor. Vom combina confortul vizual, puterea si stilul, recomandand banda LED alba in ziua 3528 in IP20 cu o putere de 9,6W / m si 120 LED / m. Inca in bucataria vpastra, pentru iluminat „ambiental” sub mobilier, o bara, o insula centrala va recomandam banda mono rosie 3528 in IP20 cu o putere de 9,6W / m si 120 LED / m.

Ce banda LED pentru o camera ?

In iluminatul principal, pe tavan, va recomandam iluminarea „puternica” a 14,4 W / m – 60 LED / m in 5050 si mai ales in alb cald. Sub un pat, vom alege iluminatul ambiental si vom da efect pat levitativ datorita panglicii LED albe calde (IP20) 3528 de la 9,6 W / m si 120 LED / m.

Ce banda LED pentru baie ?

In cele din urma, pentru baie, va recomandam doua obtiuni cu banda. Primul va fi folosit in dus, cailuminat principal, va trebui sa alegi o banda alba de 5050 am 14.4W / m si 60 LED / m. Al doilea, va fi folosit ca iluminat ambiental in dus, asa ca va sfatuim sa ramaneti intotdeauna in intervalul IP68 in RGB 7,2W / m la 30 LED / m.