Ce ofera firmele de tractari auto?

O avarie sau un accident rutier sunt cateva dintre inconvenientele care pot fi intalnite zilnic. Pentru a va ajuta in aceste situatii delicate, firma noastra de tractari auto ​​​​va ofera serviciul sau de tractare. Autoturisme sau vehicule grele, lucram pentru toate dimensiunile de vehicule. Ai nevoie de o avarie sau de remorcare? Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii. Cu peste 50 de vehicule in permanenta miscare, va asiguram un suport in cel mai scurt timp. Operam 365 de zile pe an, 24/7. La tractarioradea.net vei afla toate detaliile aici.

Serviciile noastre

 • Pentru a va satisface in toate circumstantele, gama noastra de servicii include:
 • remorcare: un serviciu rapid si eficient, 24/7 pentru vehicule usoare si grele
 • Depanare 24/7: pentru o perforare, amplificare, deblocare si multe altele.
 • transport: asiguram transport pentru utilaje, containere

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati si pasionati. De mai ani intregi, am facut tot posibilul pentru a va oferi cel mai bun suport posibil in situatii delicate sau complexe. Avem o flota mare de vehicule in serviciu pe strazile din zona in care operam si din imprejurimi pentru a interveni rapid atunci cand aveti nevoie.

Tractare a vehicolelor grele, de tonaj mare

Pentru servicii de remorcare a camioanelor sau autobuzelor la un pret bun, la timp si intr-un mod responsabil, puteti avea incredere in personalul de la serviceul nostru.Avem experienta si eficienta in remorcarea unui set de vehicule grele si utilaje.

Asistenta rutiera

Intoarceti-va pe drum in deplina siguranta sau remorcati vehiculul fara griji cu ajutorul tehnicienilor nostri. Oferim servicii de livrare benzina, schimbarea anvelopelor si deblocarea si raspundem prompt la orice apel de service.

Restrictii de remorcare

Efectuarea singuri reparatii este o activitate periculoasa. Tocmai din acest motiv, conducatorul vehiculului tractor trebuie sa respecte in mod absolut o serie de reguli, pentru a circula in conditiile legii. Conducatorul unui vehicul folosit pentru a tracta un altul trebuie sa respecte urmatoarele obligatii:

 • nu conduceti pe autostrazi sau drumuri principale sau de legatura intre puncte importanta
 • asigurati-va ca greutatea vehiculului tractor este mai mare decat cea a vehiculului remorcat
 • reduceti viteza la cel mult 25 km/h
 • limiteaza-te la o calatorie scurta
 • asigurati-va ca cele doua vehicule sunt aliniate
 • activati avertismentele, cu exceptia schimbarii directiei, unde este necesara utilizarea semnalizatoarelor
 • instalati un far rotativ sau lumini de semnalizare pe vehiculul remorcat daca luminile acestuia nu mai sunt in stare de functionare

In cazul in care starea vehiculului remorcat nu permite circulatia acestuia in conditii optime de siguranta, utilizatorul trebuie apoi sa apeleze la serviciile unui profesionist pentru a permite evacuarea vehiculului.

 

In timp ce aceasta metoda de remorcare poate parea mai economica decat folosirea unui reparator conventional, remorcarea personala a unui vehicul nu este intotdeauna un lucru bine vazut. Daca este legal, acest tip de comportament este tolerat doar pe distante foarte scurte, intre locul unde s-a produs avaria si locul unde va fi reparat sau depozitat autovehiculul. Daca, in urma unui control, politistii constata ca remorcarea este neregulata, soferul va primi o amenda de clasa a III-a.