Cat de repede se poate obtine fisa medicala pentru permis? Vezi marturiile unor actuali soferi!

Permisul auto este un element foarte important, deoarece doar in baza acestui document poti conduce un autoturism. Astfel, te poti deplasa mai usor catre locul de munca si inapoi acasa, dar poti si sa calatoresti confortabil oricand iti doresti, indiferent de destinatia aleasa. Pentru a obtine permisul auto, este necesara indeplinirea unor formalitati importante.

Un document esential este fisa medicala pentru permis, disponibil si pe fisamedicala.info. Acest document atesta faptul ca o persoana este apta, din punct de vedere fizic, pentru a conduce un autoturism. Chiar daca implica vizite la diverse cabinete medicale, controale si documente semnate, fisa poate fi obtinuta rapid. Afla din acest material in cat timp poti avea fisa completata!

Fisa medicala pentru permis, gata imediat

In vederea completarii dosarului de candidat pentru obtinerea permisului auto, ai nevoie sa obtii un document care sa respecte prevederile legale aflate in vigoare. In cazul in care vrei sa obtii carnetul de conducere si nu sa il reinnoiesti, trebuie sa stii foarte bine care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine fisa medicala pentru permis.

In primul rand, este necesar sa identifici un centru medical autorizat, care poate elibera fise medicale auto. In cadrul acestui centru, vei trece prin mai multe examinari de specialitate. Este vorba despre investigatii in departamentele de medicina interna, oftalmologie, ORL, ortopedie sau chirurgie, psihiatrie si neurologie.

Scopul vizitei medicale si al intocmirii de fisa medicala pentru permis este acela de a-ti verifica abilitatile fizice si psihice, precum si de a confirma starea ta optima de sanatate, in vederea conducerii unui autovehicul. Desi poate parea complicat, procesul este cat se poate de simplu.

Pentru a putea obtine fisa medicala, ai nevoie de urmatoarele documente: carte de identitate, ochelari de vedere (daca exista o afectiune in acest sens), fisa de scolarizare, adeverinta de la medicul de familie, in cazul in care ai boli cronice, precum si scrisoare medicala de la medicul diabetolog, daca suferi de aceasta boala.

Foarte important de stiut este faptul ca fisa medicala pentru permis se elibereaza in aceeasi zi! Fireste, acest lucru este valabil daca apelezi la o companie medicala care ofera astfel de servicii in mod dedicat.

fisa medicala pentru permis
fisa medicala pentru permis

Ce spun actualii soferi: „In cateva ore, totul a fost rezolvat”

Soferii care deja au obtinut fisa prin intermediul Centrului Medical Standard Med sunt absolut incantati de modul in care s-a desfasurat procesul. M-am programat online si totul a decurs exact asa cum mi s-a spus inainte. Am mers la clinica si toate controalele mi-au fost efectuate in cadrul aceleiasi sesiuni. N-a trebuit sa ma deplasez de mai multe ori”, spune George Eremia, actual sofer.

Si Andreea Radulescu se declara foarte incantata de modul in care a avut ocazia sa obtina fisa medicala pentru permis: „Sunt multumita. M-a costat doar 130 de lei sa rezolv o problema pe care o credeam super-complexa. Nu ma asteptam sa se rezolve chiar in aceeasi zi toate formalitatile”.

Asadar, obtinerea unei fise medicale pentru cei care isi doresc sa obtina carnetul de conducere este mai usoara si rapida decat iti imaginai. Apeleaza la serviciile Centrului Medical Standard Med si bucura-te de un proces desfasurat rapid si in conditii de maxim profesionalism.