Capace toaletă cu senzor sau buton – igienă la superlativ

Având în vedere modificările pe care pandemia le-a adus în viețile noastre, am înțeles și mai bine necesitățile pe care instituțiile publice le au pentru ca activitatea să se desfășoare în parametri normali și-n condiții de maximă siguranță. Pentru a spori șansele ca igiena persoanelor să fie fără cusur, în diverse spații publice, mai ales în această perioadă, o alegere înțeleaptă este reprezentată de un capac toaleta cu folie de unica folosinta. Prevenind răspândirea germenilor, reprezintă o soluție adecvată pentru toaletele folosite insistent, de un număr mare de persoane diferite, din diverse instituții publice (administrative sau culturale), clădiri de birouri, restaurante etc. Atât capacul, cât și folia de unică folosință sunt fabricate din materiale reciclabile. Prevăzut cu un microcomputer și indicator luminos, veți fi anunțați dacă rola nu este așezată bine (lumina rămâne mereu aprinsă) sau dacă bateria este descărcată (lumina este intermitentă).

Acest capac toaleta inteligent cu baterie reîncărcabilă  este soluția ideală pentru instituțiile care vor să facă un pas în plus față de celelalte și să folosească tehnologia în avantajul lor. Acesta nu ia foc, înlocuiește automat rolele, vă avertizează când bateria este descărcată, iar materialele metalice anticorozive îl fac imbatabil în comparație cu alte capace pentru toaletă. Sanito vă pune la dispoziție transportul gratuit, asigurând livrarea produselor în două-trei zile lucrătoare. Cu cât cumpărați mai mult, cu atât plătiți mai puțin, prin intermediul opțiunii de discount progresiv.

Marele neajuns al toaletelor publice este că fiind folosite de persoane diferite, într-un număr mare, nu pot fi întreținute așa cum se cuvine, astfel încât pentru fiecare persoană care o folosește condițiile de curățenie să fie la superlativ. Un capac toaleta buton, care schimbă folia de unică folosință după fiecare folosire, asigură condițiile de igienă. Potrivit pentru orice toaletă standard, acesta se instalează cu ușurință. După folosire, folia este tăiată, astfel încât să nu mai poată fi reutilizată. De obicei, oamenii sunt tentați ca în toaletele publice să folosească multă hârtie igienică și să acopere capacul toaletei. Bineînțeles, acest fel de protecție este ineficient și costisitor, pentru că se consumă o cantitate mare de hârtie igienică.

Cu ajutorul unui capac inteligent, veți reuși să faceți economie și să sporiți confortul și încrederea în instituția dumneavoastră. Capacele de toaletă inteligente sunt o necesitate, mai ales că descriu un drum firesc spre evoluție și respect pentru oameni. O baie curată este mereu un plus în ochii celorlalți, pe bună dreptate. Se simt respectați și-n siguranță, lucru care le spune mai multe despre o instituție decât orice alt aspect. Din păcate, în trecut, unele instituții publice, în ciuda serviciilor de calitate,  neglijau astfel de aspecte care par neimportante. În realitate însă, ele înclină mult balanța și îi fac pe oameni să-și schimbe percepția asupra unei instituții ori alta.

Sanito vă pune la dispoziție capace pentru toaletă de calitate, la prețuri avantajoase, astfel încât fiecare instituție publică să aibă șansa de a se dezvolta și-n acest fel. Curățenia din spațiile publice este, de fapt, un semn al respectului pentru oameni!