BraziCraciunNet site-ul magazinului care salveaza padurea

 

Din ce in ce mai mult, oamenii de stiinta vin cu solutii concrete menite sa protejeze mediul si resursele pe care acesta le ofera.

Inventarea ambalajelor din plastic s-a dovedit miraculoasa, fiindca erau sacrificati multi pomi, sa se faca lazi din lemn, iar acestea nu tineau mai mult de doi ani.

Acum, laditele din plastic au durata mare de viata si pot fi si spalate dupa fiecare utilizare cu apa si detergent special. Au urmat rafturile din magazine, din sali de sport si institutii.

Se faceau din scanduri, iar pentru materialul lemnos se taiau copaci grosi si drepti. Anual multe dintre componentele sistemului de rafturi de lemn necesitau inlocuire: alti bani, alta distractie!

Cineva a avut ideea sa faca rafturi metalice si padurile au fost salvate partial.

Au fost si oameni milosi care au cautat solutii pentru inlocuirea brazilor naturali si sanatosi de Craciun cu brazi artificiali care ii imita mai mult, tin zeci de ani si nu se usuca, sa umple casa de ace.

BraziCraciunNet este magazinul online care iti pastreaza constiinta curata. Nu poti sa fii fericit, stiind ca din cauza ta a fost taiat un brad tanar si ca in curand va ajunge in tomberoane!

Magazinul cu brazi artificiali ieftini onoreaza cu promptitudine toate comenzile la adresa specificata de cumparator si incurajeaza economia. De ce sa dai sute de lei in fiecare an pe un bradut pe care il arunci, cand poti sa cumperi unul pe care il ai zeci de ani si care isi mentine aspectul de nou?

De ce sa fii nevoita sa scoti covorul si sa il bati sau sa folosesti un aspirator performant, sa scoti acele din el, din moment ce cu suma de 500 de lei te alegi cu un brad artificial perfect care masoara aproape 2 metri si cu suport metalic pe care sa il fixezi ?

Economisesti bani, salvezi un pom si mai ales muncesti mult mai putin. Esti scutit de drumul la piata, de carat bradul in spate, de facut un suport din lemn sau din metal.

Comanda acum bradul artificial dorit si nu vei regreta, fiindca investitia se va amortiza rapid si toti care il vor vedea in casa ta te vor intreba unde ai gasit un brad perfect!

Brazii artificiali din acest magazin imita atat de bine pe cei naturali, incat si cunoscatorii pot fi pacaliti, daca il privesc de la distanta fara sa il atinga.

Haideti sa plasam comenzi cat mai multe pe site-ul acestui magazin care are grija de mediu si de urmasii nostri, fiindca vine cu o solutie sigura de inlocuire a brazilor naturali de Craciun!

Reducerile de 30 % sunt substantiale si banii ramasi pot fi redirectionati pentru cumpararea decoratiunilor de iarna. In cazul in care nu doresti sa mai cumperi instalatii, alege bradul cu fibra optica semiimpodobit, in care nu trebuie sa pui decat globulete, fiindca acele isi schimba luminile, iar globuletele sunt puse in valoarea ca intr-un veritabil spectacol de lumini!

Apreciaza oamenii care au realizat primul brad artificial si pe cei care ti-l trimit ambalat pe cel ales de tine din magazin, fiindca protejeaza padurile tarii prin gestul lor!