Beneficii de a te caza intr-un regim hotelier fata de un hotel

Iti ofera mai multa flexibilitate

Casa ta, regulile tale. Poti decide ce vrei, cand vrei. De exemplu, intr-un hotel, ai un program special pentru micul dejun, pranz sau cina… Intr-o cazare in regim hotelier in Bucuresti  de la https://www.mrg.apartments , poti pur si simplu sa decizi singur cand vrei sa mananci, chiar daca este in miezul noptii.

Iti ofera mai mult spatiu

Te poti relaxa ca si cum ai fi acasa. Un regim hotelier ofera toate facilitatile de care aveti nevoie (bucatarie, masina de spalat, internet…). Spre deosebire de hotel, ai mai mult decat o camera. Puteti sa va bucurati de bucatarie si sa gatiti o masa delicioasa, sa folositi masina de spalat daca este necesar, sa va petreceti timpul in sufragerie, sa invitati prieteni… si este adesea mai confortabil si mai personalizat.

Traiesti precum un localnic

Nimeni nu cunoaste un loc mai bine decat un localnic si, de obicei, gazda va va oferi mai multe sfaturi despre oras decat un hotel: restaurantele sale preferate sau cele mai tari baruri, locuri ascunse, cel mai bun loc pentru a privi apusul, sfaturi si oferte bune in jur…

Un regim hotelier este mai potrivit pentru un grup

Toata lumea se afla in aceeasi casa, mai usor de comunicat, de intalnit si de petrecut timpul impreuna, de a viziona un film impreuna, de a juca un joc, de a canta sau de a rade ca si cum ai fi acasa, fara a fi nevoie sa faci liniste.

Regimul hotelier este adesea mai ieftin

Un regim hotelier este optiunea perfecta pentru portofelul tau si pentru serviciile globale pe care le va oferi (facilitati la dispozitia ta).

In plus, daca platesti mai putin pentru cazare, inseamna ca ai mai multi bani pentru activitatile tale!

Generarea veniturilor pentru localnici

Alegand o gazda, vei contribui la comunitatea locala prin cresterea veniturilor acestora.

Ai mai multe sanse de a explora locurile izolate

Regimul hotelier va ofera sansa de a explora o destinatie pe care altfel nu ati fi ales-o, deoarece este prea izolata. Insa in aceste zone, ai mai multe sanse sa gasesti o gazda adevarata gata de un hotel. Poti inchiria linistit un apartament sau o casa in locatia favorita.

Multe gazde sunt disponibile pentru a oferi sfaturi despre ce sa vezi si sa faci intr-o destinatie. Aceasta poate fi o resursa valoroasa daca nu sunteti familiarizat cu zona. Multe gazde au case care sunt perfecte pentru calatorii care cauta un loc unde sa doarma si sa se relaxeze dupa o zi lunga de vizitare a obiectivelor turistice. Gazdele sunt adesea mai dispuse sa gazduiasca calatorii care au nevoie de aranjamente speciale, cum ar fi check-in devreme sau check-out tarziu.

Un factor cheie de care trebuie sa tineti cont atunci cand decideti unde sa va cazati este ce tip de calator sunteti. Daca sunteti in cautarea unui cadru confortabil, atunci un hotel este probabil cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. Daca sunteti in cautarea unei experiente mai deosebite in cadrul unui regim hotelier, atunci cazarea la o gazda este o optiune buna. Si, in cele din urma, daca sunteti atenti la buget, atunci cazarea in regim hotelier poate fi o optiune mai buna decat alegerea unui hotel.