Avantajele unui coltar extensibil

Atunci cand iti cauti mobila living un coltar extensibil poate fi cea mai buna alegere pentru tine. Vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate cu un astfel de produs, pentru ca pur si simplu umple spatiul si il face sa arate foarte bine. Iata care sunt cele mai importante avantaje ale unui astfel de produs.

De ce sa alegi un coltar extensibil?

Daca te intrebi de ce ar trebui sa alegi un coltar extensibil, iti prezentam noi cele mai importante motive:

  1. un coltar extensibil poate fi transformat cu usurinta in loc de dormit in momentul in care ai musafiri;
  2. coltarul extensibil poate functiona pe post de canapea si creaza locuri pe care iti poti aseza invitatii sau pe care poti sta chiar tu;
  3. cu un coltar extensibil vei putea monta mobila pe colt fara nicio problema astfel incat sa optimizezi spatiul din incapere;
  4. coltarul extensibil este cel care te ajuta sa mobilezi chiar si spatiile de mici dimensiuni asa cum sunt livingurile de bloc, fara sa intampini dificultati pentru ca vei gasi coltare de dimensiuni variate si in modele cat mai interesante pentru orice preferinta.

Un coltar extensibil ofera o zona de relaxare si de stilizare a unui apartament. Prin plierea sau scoaterea lui , coltarul poate deveni un pat confortabil, care este deosebit de potrivit pentru oaspetii de peste noapte. Insa coltarul extensibil este ideal si in apartamentele mici in care sunt combinate zonele de living si de dormit – mai ales in acest caz, trebuie asigurata o buna calitate la cumpararea acestuia.

Un coltar extensibil este o piesa de mobilier care poate servi ca si coltar, precum ca si un pat; pentru a indeplini ultimul scop, coltarul poate fi pur si simplu pliat sau scoasa in afara partea inferioara a acestuia. Coltarul extensibil este deosebit de util atunci cand se cauta un loc de cazare pentru oaspetii proaspat veniti. Piesa de mobilier poate sta separat in camera de oaspeti sau poate fi folosita in sufragerie.

Coltarul extensibil are avantajul ca ofera suficient spatiu pentru a dormi , ceea ce nu este adesea cazul unui model de coltar obisnuit. De regula, doua persoane pot sta confortabil pe un coltar extensibil. In plus are un spatar moale , pe care un pat nu il poate oferi. In special in apartamentele mici , coltarul extensibil este, prin urmare, adesea folosit chiar de catre proprietarul casei, ca loc de dormit. O alta zona tipica de aplicare este camera pentru copii sau tineri – adolescentii pot primi vizitatori si se pot simti confortabil cu ei pe coltar.

Materialul potrivit este ceea ce face ca o un coltar extensibil bun sa fie cu adevarat perfect. Fie ca este confortabil si cald, fie neted si usor de intretinut, exista tesaturi potrivite pentru orice gust. Decizia pentru sau impotriva unui anumit material depinde in mod natural de propriile preferinte. Daca se doreste utilizarea coltarului extensibil in mod regulat, ar trebui ales un model confortabil cu o foarte mare atentie. Daca piesa de mobilier este desfasurata mai ales in timpul vizitatorilor, atunci materialele practice si usor de intretinut sunt deosebit de utile.

Husa populara pentru coltarele extensibile moderne sunt pielea sau imitatia de piele in diferite variante. Ambele materiale sunt in general mai reci decat acestea. Prin urmare, in lunile de iarna ar trebui folosite paturi pufoase pentru a incalzi locul. Coltarul extensibil din piele sintetica, care poate fi curatat foarte repede si usor, este deosebit de practic si adesea semnificativ mai ieftin. Acesta este ideal pentru toata lumea care doreste sa ofere o cazare igienica in orice moment.