Apple CarPlay si Android Auto in lumea Mercedes

Mercedes-Benz Apple CarPlay® ofera o varietate de functii pentru a imbunatati experienta de condus. Acum poti lua tot ce iti place la iPhone-ul tau la drum. Uita-te la toate lucrurile pe care le poti face cu Mercedes-Benz Apple CarPlay®. Este mult mai mult decat un sistem de infotainment. Aliat Targu Mures iti ofera si servicii de implementare si instalare Apple Car Play

Cheile de la masina

Disponibil cu modelele Mercedes-Benz din 2021 si mai noi, Apple CarPlay® va permite sa blocati, deblocati si porniti Mercedes-Benz cu un iPhone compatibil. Mai conduce cineva? Aceasta aplicatie va permite sa partajati cu usurinta cheile masinii cu familia si prietenii.

Si, nu va faceti griji daca uitati incarcatorul pentru masina acasa. Functiile cheilor masinii continua sa functioneze chiar si dupa ce bateria iPhone-ului tau se descarca – timp de pana la cinci ore!

Siri

Cand iei asistentul virtual pe drum, mainile nu trebuie sa paraseasca volanul. Ramaneti in siguranta si conectati in orice moment cand aveti Apple CarPlay Mercedes.

Lucruri pe care le puteti face folosind comenzile de control vocal Siri:

  • Efectuati apeluri telefonice fara maini si returnati apelurile pierdute
  • Ascultati mesajele vocale si dictati raspunsurile la mesajele audio
  • Ascultati postul de radio preferat
  • Redati in flux muzica si podcasturi sau ascultati o carte audio
  • Deschideti calendarul pentru a verifica programul pentru ziua respectiva
  • Cautati numarul de telefon al restaurantului preferat
  • Gasiti cea mai apropiata statie de incarcare pentru vehicule electrice

Navigare

Cu Mercedes-Benz Apple CarPlay®, accesati puterea Apple Maps de pe ecranul tactil al vehiculului. Pe langa indicatiile pas cu pas, notificarile privind limita de viteza si orele estimate de sosire, Apple CarPlay® va transforma calatoria intr-o aventura.

Pe masura ce va apropiati de destinatie, Apple Maps transmite informatii detaliate despre drumuri, cartierele din apropiere si chiar benzinarii. In plus, reperele din zona si punctele de interes sunt afisate pe ecran 3D.

Cum sa configurati Android Auto pe Mercedes

Android Auto este cea mai buna modalitate de a va conecta dispozitivul Android la noul dumneavoastra Mercedes-Benz. Urmati acest ghid usor pas cu pas sau urmariti videoclipul de mai sus pentru a afla cum sa va asociati telefonul Android cu noul dumneavoastra Mercedes-Benz cu Android Auto.

Conectati telefonul Android cu un cablu USB la portul USB care are simbolul de integrare a smartphone-ului gasit in consola centrala a vehiculului.

Prima data cand va conectati dispozitivul Android, selectati „Pornire automata” din meniul de pe ecranul Infotainment. Telefonul  Android este acum conectat la sistemul  Mercedes-Benz Android Auto. Dispozitivul  principal Android se va conecta automat acum.

Puteti accesa functiile principale utilizand controlerul COMAND®, tastele de pe consola centrala sau prin sistemul de control activat vocal.

Pentru mai multe informatii despre sistemul de infotainment Mercedes-Benz sau despre cum sa va asociati dispozitivele cu Bluetooth sau Apple CarPlay, nu ezitati sa ne contactati pentru a vorbi cu un membru al echipei noastre si pentru a vedea ce sistem se potriveste. Lucrati de fiecare data cu service-uri specializate care sa va ajute sa obtineti rezultate bune la preturi decente.