Ce intreaba femeile la interviu, inainte sa accepte o oferta de angajari in videochat?

Videochatul este un domeniu din ce in ce mai cautat, deoarece ofera locuri de munca stabile si bine platite. Desi este controversata, cariera de model online este foarte profitabila, multe femei castigand din conversatiile cu membrii mii de dolari lunar.

Pandemia de coronavirus i-a lasat pe multi fara loc de munca, dar au gasit o portita libera in industria divertismentului pentru adulti. Ofertele de angajari videochat sunt atragatoare, asa ca multe reprezentante ale sexului frumos au decis sa le acorde o sansa.

Daca te intereseaza aceasta industrie, citeste ce intrebari pun femeile in timpul interviurilor la studio:

Cat pot sa castig?

Aceasta este una dintre primele intrebari pe care le adreseaza o femeie. Veniturile mari sunt, de regula, motivul pentru care aplica pentru angajari in videochat, drept urmare, este normal sa isi doreasca sa stie inca de la inceput ce castiguri poate avea.

Ei bine, la un studio cu o experienta de peste 20 de ani, asa cum este Studio-20.ro, incasarile lunare ale unui model online pot depasi 10.000 de dolari. Studioul ofera trafic dedicat fiecarui model in parte, promovare si sprijin permanent, astfel incat sa obtina castiguri colosale.

Daca vei alege Studio 20, vei beneficia in primele 3 luni de activitate de un venit minim de 5000 de Lei, iar apoi vei avea sansa sa ajungi la incasari de ordinul miilor de dolari.

Trebuie sa ma dezbrac in fata membrilor?

In cazul in care vei aplica pentru angajari in videochat la un studio glamour, nu vei fi nevoita sa apelezi la nuditate pentru a-ti creste veniturile. Modelele non-adult nu se dezbraca in fata privitorilor, ci poarta cu ei discutii interesante, le ofera sfaturi sau desfasoara activitati distractive.

Un model glamour devine in timp confidenta admiratorilor ei si ii ajuta pe acestia sa se relaxeze si sa treaca cu brio peste orice obstacol.

Care este programul de lucru?

Un mare avantaj al ofertelor de angajari videochat este programul de lucru flexibil. In calitate de model online, vei putea sa-ti alegi singura tura de lucru, in functie de preferintele tale sau de celelalte activitati pe care vrei sa le desfasori.

O sa lucrez 100% legal?

Acest domeniu a fost reglementat prin lege inca din anul 2003, dar unele studiouri inca fac tot posibilul pentru a evita rigorile legii. De aceea, trebuie sa ai mare grija la ce oferta aplici. In cazul in care nu ti se ofera inca din prima zi de activitate un contract legal de artist-interpret, inseamna ca respectivul studio nu este serios si ar fi mai bine sa nu ii accepti oferta.

Ce pot sa fac atunci cand un membru are o cerinta pe care eu nu vreau sa o indeplinesc?

Avand in vedere ca fiecare barbat este diferit, cu o personalitate unica si preferinte distincte, este normal ca aceasta intrebare sa fie adresata inca de la interviu. Ei bine, atunci cand un model nu vrea sa realizeze o anumita cerinta, ii poate explica intr-un mod politicos admiratorului, iar daca acesta insista si o pune intr-o situatie neplacuta, tot ce trebuie sa faca este sa discute cu membrii studioului din care face parte.

Atunci cand accepti oferta de angajari in videochat a unei companii cu renume in industria divertismentului pentru adulti, te bucuri de sprijin permanent si esti ajutata sa rezolvi orice problema. La un studio cu prestigiu, nu vei face niciodata ceea ce nu iti place!